Catalogul fotografilor
Iurasog Alexandru

IURASOG Photography

Fotograf: Iurasog Alexandru
Înscris în catalog de 9 ani și 6 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0740 139 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Beharca, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie in afara orasului, cu unitate de cazare, piscina, locuri amenajate cu verdeata unde se pot face fotografii. Sala de evenimente este calda, cu culori predominate de nuanta mobilierului de lemn. Din pacate lumina interioara este insuficienta, ar fi bune cateva surse de lumina suplimentara.
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie eleganta si spatioasa, ring de dans mare, curatenie, spatiu exterior frumos amenajat (gradina).

Despre IURASOG Photography


Se spune ca trecutul nu se mai intoarce si nu il putem retrai. Singurul lucru pe care noi oamenii il avem in comun este unicitatea. La fel sunt si momentele din viata noastra: unice. Mi-am dat seama ca prin fotografie as putea sa opresc timpul in loc, aceste momente devenind mult mai clare, mai colorate si mai pline de viata decat in amintirea noastra. Imi revine datoria dar si privilegiul de a surprinde acele momente unice pentru ca voi sa le puteti pretui pentru o viata.

In stilul meu fotografic ma inspira frumosul si bunul gust din lucrurile naturale, simple si sincere. Fiecare eveniment din viata unui cuplu il consider o poveste in care detaliile conteaza pentru ca ele fac diferenta. Daca aveti o poveste frumoasa pe care o pretuiti si vreti sa o lasati amintire si nepotilor vostri, ati nimerit unde trebuie: voi fi cel care scrie povestea voastra dar nu in cuvinte, ci in imagini.

Fiecare eveniment fotografiat este pentru mine o provocare. Fiecare provocare trecuta reprezinta un pas in plus in a fi un fotograf mai bun si o persoana mai buna.

Pun accentul pe naturaletea fotografiei si sunt de parere ca fiecare cuplu trebuie sa fie surprins in fotografii asa cum este el, fara a face exces de "regie".

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro