Catalogul fotografilor
Alpar Lukacsi

Alpar Lukacsi

Fotograf
Înscris în catalog de 4 ani și o lună
Se deplasează din Cluj
Messenger
 0747 368 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
80 premii
4
16
31
10
8
11
Apreciere clienți
Nr. #3 în RO
53 testimoniale verificate
  5.00 (27 recenzii)
Experiență
29 evenimente verificate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alpar Lukacsi


Prietenos. Plin de umor și de energie. Atent. Cam aceste calități mă reprezintă cel mai bine și se pot vedea la mine la un eveniment. În 2011 mi-am cumpărat primul meu aparat foto, după absolvirea liceului iar de atunci fotografia a devenit hobbyul meu. Am început să merg la evenimente mai mici, apoi cu o firmă de prestări servicii de nuntă, datorită lor am experimentat atmosfera nunților. În 2015 după terminarea facultății, am decis: Vreau să fiu fotograf de eveniment ! Iar de atunci asta e meseria mea.
La fiecare eveniment mă duc cu bună dispoziție și atitudine pozitivă. Sunt recunoscător că mi s-a dat șansa aceasta ca hobbyul meu să fie și meseria mea, ba chiar un stil de viață. Luând exemplul bunicului meu am învățat să iubesc, să apreciez munca mea și să o fac cu pasiune, plin de energie și atitudine pozitivă. În fiecare minut al fiecărui eveniment caut momentele unice, emoțiile, bucuria, plânsul, râsul, îmbrățisările, deoarece fiecare eveniment e unic și fiecare eveniment are magia lui datorită personajelor lui.
Mă străduiesc mereu să-i cunosc mai bine personajele principale ale evenimentelor și familiile/prietenii lor, astfel să nu mai aud și să experimentez frazele: ” Fiți atenți, e aici fotograful” în ziua evenimentului ci fraze ca ”Ia uite ce fotografii frumoase avem despre noi” după predarea fotografiilor.
Trăiesc în România mai exact în Târgu-Mureș, dar sunt deschis să fotografiez oriunde, deoarece celălalt hobby al meu e călătoria. Și datorită fotografiei am ajuns să vizitez mai multe locuri, orașe ba chiar țări!