Catalogul fotografilor
Molnar Csaba

Molnar Csaba

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 6 luni
Se deplasează din Cluj-Napoca, Cluj
Messenger
 0743 375 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Avrig, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Palatul Brukenthal este o locatie excelenta pentru nunta, dar nu numai. Are o atmosfera calda, primitoare, coridoarele si incaperile sunt pline de istorie ceea ce aduc o valoare suplimentara oricarui eveniment. Ringul de dans este separat de mese ceea ce ajuta la socializarea la mese, astfel creeand o atmosfera aerata.

Despre Molnar Csaba


Fotojurnalismul de nuntă este un gen special conceput pentru a păstra de a lungul timpului cele mai emoționante momente dintre doi oameni îndrăgostiți. Rolul meu este de a crea o poveste emoționantă în cea mai fericită zi, astfel transmițând sentimentele de bucurie, care vă vor inspira copiii și nepoții.
Pentru o viață plină de amintiri plăcute ai nevoie de ingrediente precum iubire, râsete, distracție și optimism. Toate acestea la un loc m-au făcut să mă îndrăgostesc de fotografie de nuntă, și nu numai.
Chiar dacă monotonia își pune amprenta pe zilele cotidiente, nu uita să te oprești pentru rememorarea clipelor. Toate aceste amintiri sunt factorii care ne definesc în trecut, în prezent și în viitor. Clipele acestea sunt cele mai valoroase pentru intreaga familie și sunt cu bucurie retrăite alături de cei dragi.
Nu lăsa ca zilele cotidiente să-ți răpească șansa de a avea amintiri, adună în tolba ta multe momente inedite și eu voi fi acolo să le imortalizez pentru tine.