Înapoi la Locații

Velveto Finest Ballroom

Locaţie de nuntă
Păreri de la 4 fotografi și un videograf
8 evenimente verificate
Velveto Finest Ballroom este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Elegant, discret, cu o priveliste minunata de pe terasa."
"Velveto Ballrooms este un centru pentru evenimente situat intr-un cadru natural, ce va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Este situat in Bucuresti, in zona de nord, ceea ce-l face foarte accesibil pentru transport."
"O locatie superba, asezarea langa lac face ca seara evenimentului sa fie de vis. Arhitectura este impecabila, aranjarea salii cu foarte mult bun gust, iar loby-ul de la intrare este perfect pentru primirea invitatilor. Ringul de dans si separarea fata de zona meselor este discreta insa observabila, astfel incat sa se delimiteze intr-un mod cu mult bun gust zona de distractie fata de cea de odihna. Staff-ul este foarte prietenos si responsive la toate cererile invitatilor. Acustica in aceasta sala este incredibil de buna si reprezinta una din locatiile pe care eu eprsonal o recomand cu draga inima."
"Un restaurant situat intr-o zona verde a capitalei, cu servicii foarte bune si atentie mare pentru detalii!"
"Locatia Velveto, sala Ronda se afla pe strada Oltetului nr. 30 in Bucuresti langa Lacul Tei. Sala este spatioasa , a gazduit cu succes un eveniment de 130 de persoane, spatiu generos pentru dans, servirea a fost ok la fel si mancarea.
Mie personal nu mi-a placut intrarea in salon care se face printre 2 ziduri, cred ca unul dintre ele este perete despartiror cu bucataria si se simte miros de mancare.
"

Hartă

Velveto Finest Ballroom
Velveto Events, Strada Oltețului, București, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta