Velveto Finest Ballroom

 Recomandat de 2 fotografi
 Locaţie de nuntă

 0734 *** vezi numărul
Velveto Finest Ballroom este recomandat de următorii fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate recomandările sunt verificate și validate de editorii catalogului.


Cristian Dinu fotograf
500-700
Rating acordat locaţiei
Locatia Velveto, sala Ronda se afla pe strada Oltetului nr. 30 in Bucuresti langa Lacul Tei. Sala este spatioasa , a gazduit cu succes un eveniment de 130 de persoane, spatiu generos pentru dans, servirea a fost ok la fel si mancarea.
Mie personal nu mi-a placut intrarea in salon care se face printre 2 ziduri, cred ca unul dintre ele este perete despartiror cu bucataria si se simte miros de mancare.
peste 1000
Rating acordat locaţiei
O locatie superba, asezarea langa lac face ca seara evenimentului sa fie de vis. Arhitectura este impecabila, aranjarea salii cu foarte mult bun gust, iar loby-ul de la intrare este perfect pentru primirea invitatilor. Ringul de dans si separarea fata de zona meselor este discreta insa observabila, astfel incat sa se delimiteze intr-un mod cu mult bun gust zona de distractie fata de cea de odihna. Staff-ul este foarte prietenos si responsive la toate cererile invitatilor. Acustica in aceasta sala este incredibil de buna si reprezinta una din locatiile pe care eu eprsonal o recomand cu draga inima.

Hartă

Velveto Finest Ballroom
Velveto Events, Strada Oltețului, București, România Vezi pagina locației