Catalogul fotografilor
Nae Silvia

Nae Silvia

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 11 luni
Se deplasează din Constanta
Messenger
 0726 568 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
77 premii
4
27
32
2
11
1
Apreciere clienți
29 testimoniale verificate
  5.00 (16 recenzii)
Experiență
67 evenimente verificate
1 locație documentată


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Snagov, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Poate cel mai potrivit loc pentru o petrecere restransa pe perioada verii, iar Cristina si Victor sunt mai mult decat niste furnizori de locatie. Sunt niste oameni minunati de care te atasezi din prima clipa.

(fotografii facute cu telefonul)

Despre Nae Silvia


Bine ai venit în lumea mea!

E o lume care respiră în aceeași dimensiune cu lumea ta, doar că e colorată altfel. Bine ai venit, așadar, în universul meu fotografic, unde mă simt eu însămi în orice moment, fie că e vesel, contemplativ, exuberant sau introspectiv! În lumea mea nu e loc de măști și ocolișuri fiindcă fotografiile mele nu mint, la fel cum nu o fac nici eu. Locul în care te invit e un loc al amintirilor sincere, un loc în care fiecare cadru se naște dintr-o emoție adevărată pe care o trăiesc alături de personajele mele și căreia îi dau viață cu ajutorul atentiei la detalii si a camerei foto. Îmi place să râd și să spun povești, însă cele mai frumoase povești am descoperit că le pot spune fără cuvinte, doar prin lumini și umbre, de fiecare dată când mă întâlnesc cu oameni și întâmplări noi. De aici mi se trage și numele de Storyteller: povestitorul fotografic.
Pot istorisi de-a fir a păr toate evenimentele la care ajung părtașă prin filtrul unei pasiuni, care s-a născut brusc în mine și care a eclipsat toate celelalte îndeletniciri din viața mea (cariera de inginer, de pildă). Poveștile mele se hrănesc din ceea ce simt la fiecare declanșare: bucurie. Fotografia mi-a scos la iveală cele mai bune stări sufletești, astfel că fiecare cadru poartă o bucățică din mine, pe care o pun mereu acolo, cu drag. Sunt o fire veselă și nu m-am putut împăca nicicând cu gândul că la un birou nu voi putea să râd și să dansez cu atâta libertate, cum o fac alături de cei pe care îi fotografiez , în timp ce îmi fac meseria.
Nunțile voastre de vis sunt și nunțile mele de vis, pentru că pot dărui, spre bună păstrare, emoțiile unor petreceri sincere, originale, fără rigiditatea portretelor de familie comandate la atelierul fotografic al bunicilor. Un pic de culoare, un strop de antren, muzică bună și dragoste plutind în aer... și povestea fotografică e gata!
Poveștile frumoase ale lumii trebuie spuse, altfel se vor pierde și nu ne vom mai putea aduce aminte ce, cum și când a fost odată...

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro