Catalogul fotografilor
Nanu Bianca

Bianca Nanu

Fotograf: Nanu Bianca
Înscris în catalog de 3 ani și 6 luni
Se deplasează din Craiova , Dolj
Messenger
 0760 440 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
5 premii
2
3
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
6 evenimente verificate
Fotograf pe tot parcursul evenimentului
Videograf pe tot parcursul evenimentului
Sedinta foto
Sedinta video
Clip "Best Moments"
Album foto (fotocarte) 30x30cm
USB personalizat lemn, gravura

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Bianca Nanu


Consider că am cea mai frumoasă meserie din lume, de-a lungul anilor am avut ocazia de a cunoaște oameni minunați care mă inspiră. Sunt în căutare de emoții și momente unice pe care le voi povestii prin fotografii. Vrei să fii povestea mea ?

Mi-am petrecut ultimii ani surprinzând povești unice, făcând tot posibilul pentru a savura și a sărbătorii momentele mici și mari ale vieții. Scopul meu este să dau viață amintilor tale.
Nu există nimic mai incredibil decât să găsești singura persoană fără de care nu poți trăi. Adevăratul tău cel mai bun prieten. Vreau să fotografiez această legătură. Este atât de important să te îmbini perfect cu fotograful care îți este alături, fotografiile vor fi singurele lucruri tangibile pe care le vei păstra după eveniment în deceniile următoare.
Așa că aruncați o privire pe site-ul meu și nu ezitați să îmi căutați profilul pe Instagram sau Facebook. Vă va oferi o idee bună despre cine sunt și despre ce mă recomandă.

Ne aventurăm împreună, trăim clipa si emoțiile. Vreau să surprind adevăratele versiuni ale voastre. Nu te abține. Primești acest moment o singură dată. Tu fii tu, eu voi fi eu. Să creăm ceva real!