Catalogul fotografilor
Catalin Anghel

Anghel Brothers

Fotograf: Catalin Anghel
Înscris în catalog de 8 ani și 6 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0735 392 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Anghel Brothers


Salut! Suntem Cătălin și Adrian, doi frați cu o pasiune comună pentru fotografie și videografie de nuntă.

Imaginea înseamnă mult mai mult decât o profesie pentru noi. Spuneam cândva că este calea prin care putem să oprim timpul, să-l punem într-o ramă și să-l păstrăm acolo pentru totdeauna. Și chiar ne place cum sună 🙂

Despre noi ți-am putea povesti multe. Am putea începe în stil clasic, cu studiile noastre în fotografie și film absolvite în Irlanda și în România. Sau ți-am putea spune cum, în 2014, ne-am lansat împreună brandul Anghel Brothers și am devenit “aripa dreaptă” (Cătălin – fotograf de nuntă și eveniment) + “aripa stângă” (Adrian – videograf de nuntă și producător de film). Dar nu despre asta este vorba, de fapt.

E vorba despre tine, despre voi. Încrederea pe care o primim de la cuplurile cu care lucrăm este vitală. În ziua evenimentului, suntem prezenți discret alături de tine, timp în care creăm fotografii excepționale și filmări care îți vor tăia respirația. Imagini care spun povestea ta.

Oferim servicii de fotografie de nuntă și video în Timișoara și nu numai: ne deplasăm cu drag oriunde în lume pentru a răspunde celor mai înalte așteptări. Stilul nostru este fotojurnalistic-documentar și strobist. Îți oferim pachete integrale foto-video de nuntă, cununie sau botez, ședințe Trash The Dress și Maternity.

Trimite-ne un mesaj și hai să vorbim despre evenimentul tău de poveste!

Cu ❤,

Cătălin și Adrian Anghel

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro