Catalogul fotografilor
Bogdan Iliescu

Bogdan Iliescu

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 9 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0755 206 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
13 premii
5
4
4
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (51 recenzii)
Experiență
21 evenimente verificate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Bogdan Iliescu


Fiecare fotografie trebuie sa exprime o poveste. Fiecare fotografie trebuie sa te faca sa retraiesti acel moment, ori de cate ori o vei privi. De aici porneste totul, iar pentru a reusi aceste lucruri, e nevoie de implicare si de pasiune. Imi doresc ca, impreuna cu voi, sa dam forma amintirilor si sa avem parte de povesti frumoase. Ma bazez adeseori pe spontaneitate, imi place foarte mult naturaletea unui moment si cred ca cele mai reusite cadre sunt cele neregizate. Fiecare eveniment este tratat cu foarte multa atentie, fiind constient ca detaliile bine exprimate fac diferenta. Vin la evenimentul vostru foarte determinat sa surprind acele momente care sa va ramana la suflet si sa le revedeti mereu alaturi de cei dragi.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro