Wedding Zone

CAMERAMAN // Radu Baran
Peste 1000 europreț standard filmare de nuntă
 0740 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 5 ani și 10 luni
Nominalizat la concursul anual 2016
Nominalizat la concursul anual 2017 Alegerea publicului
Selectia editorilor pe 03.04.2018
Selectia editorilor pe 22.05.2018 Selectia zilei pe 04.12.2018
Selectia editorilor pe 30.05.2017 Nominalizat la concursul anual 2017 Alegerea publicului
Nominalizat la concursul anual 2017 Premiat la concursul anual 2017
Nominalizat la concursul anual 2017
Selectia editorilor pe 25.07.2017
Selectia editorilor pe 07.06.2017


Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Recomandat de 2 videografi

 Locaţie de nuntă
  Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Acustică bun, Mâncare bună. Ambient plăcut. Un lucru care nu ne place este faptul ca nu se tine cont de cererile nostre când vine vorba de iluminatul sălii. Camerele video și foto lucrează cu lumină.
 Recomandat de 2 videografi

 Locaţie de nuntă
  Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Una din cele mai frumoase săli din Suceava. Personalul colaborează foarte bine cu noi când vine vorba de lumină sau orice alta doleanța. Acustica este buna, se știe ca este o problema mare la majoritatea sălilor mari. Meniurile de evenimente sunt excelent realizate, gustoase și proaspete.
 Recomandat de 2 videografi

 Locaţie de nuntă
  Șcheia, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Este una din puținele săli care pot găzdui evenimente de peste 500 de persoane.

Despre Wedding Zone

Wedding Zone adora sa spună povesti, pentru că asta facem, le “spunem”, de creat, voi le creati. Noi doar le aratam într-o maniera artistica. Incercam sa redam nu doar povestea nuntii voastre, ci povestea relatiei dintre voi, emotia din ochii si inima voastra. Vom crea un film de nunta ce va deveni mostenirea familiei voastre, pe care il veti impartasi cu dragi.

Pe ce ne bazam cand spunem asta ? Pe experienta noastra de 9 ani în productii publicitare, videoclipuri muzicale, televiziune, peste 130 filme de nunta si pe faptul ca e o afacere de familie ( Radu si Mihaela Baran ), iar noi am trecut prin ce treceti voi acum, stim ce inseamnă stresul de dinaintea nuntii, sa cauti videograf-ul perfect, fotograful atent la detalii, accesoriile în ton cu tema. Iar noi, am trecut si proba timpului ( 13 ani ) si asta ne-a făcut sa intelegem cat de pretios este filmul nuntii tale.

În ziua cea mai speciala din viata ta nici un detaliu nu este lasat la voia întamplarii, suntem acolo pentru cadrul perfect, creativ, dincolo de asteptari.