Înapoi la Locații

Smart Pub

Locaţie de nuntă
Păreri de la 4 fotografi și 4 videografi
42 evenimente verificate
Smart Pub este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Restaurant select, situat in afara orasului, cu 2 sali, cu terasa si ponton la lac. Pe ponton se oficiaza si cununii civile. Mancare rafinta, personal amabil !"
"SmartPub este o locatie ideala pentru cei ce vor sa scape de aglomeratia orasului si sa se apropie de natura. Se afla la aproximativ 10 km de Craiova si iese in evidenta prin lacul din imediata vecinatate dar si prin terasa spatioasa si serviciile de calitate!"
"Restaurant situat pe marginea lacului de la Preajba. Personalul foarte amabil, servirea ireprosabila, meniurile foarte gustoase ."
"O zona foarte apreciata de clientii mei , liniste , lac , aer curat , o zona mai retrasa de aglomeratia si poluarea din Craiova , ai un local cu doua sali foarte incapatoare si frumose aranjate . Aici detaliile fac diferenta , locul de parcare intradevar e cam problematic fiind foarte mic . Daca vrei sa faci o cununie in aer liber e locul perfect !"
"Un concept foarte apreciat in craiova este al acestui restaurant care il face sa fie o alegere perfecta atat pentru evenimente cat si pentru pranzul sau cina zilnica!"
"Atmosfera de basm pe malul lacului Preajba, servicii de nota 10, mancarea deosebita!"
"Perfect pentru evenimente."
"O locate perfect pentru majorate, meniu foarte bogat, sala superba cu multe oportunitati pentru partea de foto si video, lumina buna in interior. Spatiul de afara este foarte pretabil pentru sedinta foto si video."

Hartă

Smart Pub
Smart Pub, DC93, Preajba, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta