Catalogul fotografilor
Andrei Roly

Andrei Roly

Fotograf
Înscris în catalog de 7 ani și 5 luni
Se deplasează din Filiasi, Dolj
Messenger
 0766 485 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Comuna Turburea, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Una din cele mai frumoase locatii din Gorj in care am fost , mancare buna , ospatari de exceptie , camere unde poti sa faci poze faine ( au si manechin pentru rochie mireasa ) ,curatenie . Ce nu mi-a placut este ca s-a luat curentul de 2-3 ori intr-o seara de eveniment , asta s-a intamplat intr-un singur eveniment din 3 la care am participat .
 Locaţie şedinţă foto
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Pentru cateva ore de mers din sudul tarii este o locatie frumoasa , ai multe cadre de facut , am fost de vreo 3 ori si mereu am gasit ceva nou de experimentat , recomand cu drag atat pentru foto cat si pentru video , sa nu va lipseasca drona , este obligatorie !!!
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Unul dintre cele mai apreciate restaurante din zona Dolj , scump dar si bun . Aici ospatarii se ocupa de tot , il ai in spatele tau si te serveste ori de cate ori ai nevoie , mancare de exceptie , interior curat si ingrijit , ai zona pentru fumat , micuta dar pentru un eveniment de 150 persoane este ok , parcare privata insa este si pentru cei din hotel de sunt cazati , personal am stat ceva sa astept o masina sa iese ca sa pot si eu intra , aici ar fi o problema .
 Locaţie de nuntă
  Filiasi, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Localul arata din ce in ce mai bine dupa numeroase renovari de anul acesta , imi place mult ca este mai retras de oras , ai multa vegetatie , loc pentru poze , cred ca aici personal am avut cele mai multe evenimente din 2022 , ca pret este ok . De apreciat ca-ti poti face si cununia in aer liber . Mancarea ar trebuii mai imbunatatita din punctul meu de vedere , lasa putin de dorit . Pret per meniu/calitate este ok , merita !
 Locaţie de nuntă
  Filiasi, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Undeva la margine de Filiasi intr-o padure gasim aceasta locatie , plina de liniste , cu doua sali unde ai un spatiu imens de dansat si jucat , loc pentru sculele lautarilor , aranjament dragut , loc afara pentru fumat . Aici am avut si nunta personala , a fost ok cu mici neplaceri din cauza ospatarilor incepatori .
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
O zona foarte apreciata de clientii mei , liniste , lac , aer curat , o zona mai retrasa de aglomeratia si poluarea din Craiova , ai un local cu doua sali foarte incapatoare si frumose aranjate . Aici detaliile fac diferenta , locul de parcare intradevar e cam problematic fiind foarte mic . Daca vrei sa faci o cununie in aer liber e locul perfect !
 Locaţie de nuntă
  Racarii de Jos, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Un local ce se bazeaza mult pe calitatea mancarii , sunt 2 sali de eveniment dar se poate face si unu mai mare pentru un eveniment cu 350-400 persoane , prin niste usi culisante . Ospatarii sunt ok , ii mai cauti cateodata dar te ajuta cu orice ai nevoie , managerul este si el prezent pentru verificari , in spatele restaurantului ai un spatiu decent de parcare , ai si in fata dar este si pentru cei ce consuma la restaurant , sunt separat de sali . Loc pentru fumat si si in spate si in fata , la intrarea principala , ai destul loc pentru candybar sau pentru formatie . Mancarea este foarte buna , dupa parerea mea este atuul restaurantului .
 Locaţie de nuntă
  Filiasi, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia are la conducere pe domnul Constantin Enceanu iar asta spune multe , se afla intr-o zona foarte relaxanta intr-un loc mai retras al Filiasi-ului , are un lac exact langa Restaurant si Taverna cu lebede si pesti , e foarte curat , personal atent . Mi-a placut aceasta locatie , este ceva mai diferit si am vazut ca multi din orase mai mari precum Craiova , Drobeta Severin vin si isi fac evenimentele lor aici .

Despre Andrei Roly


Din 2012 sunt cam 10 ani de cand incerc sa smulg cate un zambet sau o lacrima de bucurie la fiecare prieten , nu client , de cele mai multe ori imi reuseste si asta ma impinge de la an la an sa progresez .

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro