Catalogul fotografilor
Andrei Dumitrescu

Andrei Dumitrescu

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 5 luni
Se deplasează din Constanța , Constanta
Messenger
 0723 548 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
69 premii
2
19
32
1
15
Apreciere clienți
26 testimoniale verificate
  5.00 (16 recenzii)
Experiență
40 evenimente verificate
1 locație documentată


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Ciolpani, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Un hambar plin de suflet

Despre Andrei Dumitrescu


Salut! Ma bucur că ești aici. Eu sunt Andrei și îmi place să cred că lucrurile se așează în timp. Spun asta pentru că în orice activitate pe care o faci, în orice trăire, în orice gând, există o esență, un adevăr. Nu poți păcăli iubirea, cum nu poți păcăli fotografia.

Se întâmplă ca uneori să ai parte de clipe de intensitate maximă, de momente atemporale, iar tu să uiți de tot ce e în jur și să trăiești ca și cum ai fi desprins de ceea ce ești. Este foarte greu să înregistrezi acele clipe, de aceea cred că fotografia poate fi ca un portal al emoțiilor. Asta îmi și doresc, să aduc zâmbetul pe buze și emoțiile în suflete de fiecare dată când vă uitați la fotografii.

Lucrurile în general sunt simple, noi avem tendința să le complicăm, să ne dorim ceea ce nu putem avea și să părem ceea ce nu suntem. Cred ca din cauza asta nici nu îmi place să intervin in desfășurarea evenimentelor, să deformez realități, ci să las lucrurile să se întâmple. Îmi place să surprind zâmbete, priviri cu atâtea înțelesuri, strângeri de mână și de suflet, adică.. bucurii și emoții.

Bine ai venit. Da, mă bucur că ești aici.