Catalogul fotografilor
Marius Marcoci

Marius Marcoci

Fotograf
Înscris în catalog de 8 ani și 6 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0723 932 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Caracal, Olt
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie fabuloasa pe care o recomand cu mare drag, totul la superlativ!
 Locaţie şedinţă foto
  Catania, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Treizeci de hectare, între podgorii și plantații de măslini, unde alături de vița autohtonă au fost cultivate soiuri internaționale, care și-au găsit habitat natural în acest ținut.
Un teritoriu extraordinar, care se întinde de la templele din Agrigento până la salinele de la Trapani, prin stâncile albe ale Scala dei Turchi și templele din Selinunte. Compania se extinde pana in centrul acestei rascruce de culturi mediteraneene, intre Sciacca si Menfi, cu fata spre „fantastica” Insula Ferdinandea.

Despre Marius Marcoci


Fotografia pentru mine reprezinta un mod de a te exprima, de aceea incerc intotdeauna sa aleg subiecte care sa lase un gust placut privitorului!
Tot timpul incerc sa dau o mare importanta la cateva aspecte esentiale cum ar fi: felul in care lumina iti pune in evidenta subiectul, pozitia acestuia, expresivitatea, compozitia cadrului final si momentul declansarii – acesta este cel care face diferenta intre o fotografie buna si una exceptionala, astfel prin fotografie poti surprinde multe detalii: atitudine, stare, trairi dar si emotii care nu tot timpul pot fi dezvaluite cu ochiul liber.
Cred ca in momentul in care o fotografie provoaca o reactie, daca ea creaza un raspuns emotional, daca te face sa te simti intr-un anumit mod, inseamna ca acea fotografie functioneaza.

www.MariusMarcoci.ro

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro