Catalogul fotografilor
Edward Porumboiu

Framed Moments by Edward Porumboiu

Fotograf: Edward Porumboiu
Înscris în catalog de un an și 4 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0735 473 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
4 testimoniale verificate
Experiență
11 evenimente verificate
6 locații documentate


Voi fi prezent personal alaturi de voi pe tot parcursul evenimentului.
Materialele vor fi predate online si stocate pe OneDrive timp de un an.
Materialele vor fi predate, de asemenea, pe stick, in cutiuta personalizata ( 2 seturi)

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Sarat, Buzau
Ratingul meu acordat locaţiei
Hanul Poienita este o locatie la superlativ! Sala undea avut loc nunta pe care am fotografiat-o are o capacitate de 300-400 de persoane. La nunta respectiva am fost in jur de 250 de persoane, iar din punct de vedere al spatiului totul a fost perfect. Mesele nu au fost inghesuite, iar ringul de dans a fost imens. In plus, exista si un foisor special amenajat cu protap.
Hanul are o curte foarte mare, perfecta pentru sedinta foto unde exista si decor de care sa te poti folosi, ca fotograf sau videograf.
Mai exista inca o sala, extrem de frumoasa, dar pe aceea o voi documenta separat.
 Locaţie de nuntă
  Vanatori, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație frumoasă și foarte versastilă. Aici ai posibilitatea de a-ți organiza evenimentul atât în interior, cât și în exterior, locația dispunând de o curte foarte spațioasă și bine amenajată.
Personalul este foarte amabil și profi, mâncarea este foarte bună, iar atmosfera creată este, per total, una excelentă!
Ca fotograf sau videograf, te poți folosi de curte pentru a crea materiale foarte bune, decorul este frumos și cu mult bun gust.
 Locaţie de nuntă
  Limanu, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Pentru un mod inedit de a-ți oficia cununia civilă, aceasta este alegerea ideală! Cum ți se pare să petreci în largul mării, pe un mini-yacht? Destul de tare, zic eu!
Totul se întîmplă în larg: timp de 6-8 ore poți închiria unul, două sau mai multe veliere, deoarece capacitatea unuia este intre 6 și 10 persoane. Oficierea este una inedită, nu una clasică, ci mult mai emoționantă și personală.
Experiența oferă un potențial foarte mare ca materialele foto-video sa fie de excepție!
 Locaţie de nuntă
  Bolotesti, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Pensiunea Leonardo este o alternativa excelenta, daca vrei ca evenimentul tau sa fie ceva mai intim. Locatia este situata la cativa km de cea mai apropiata localitate, asa ca nu vei deranja si nu vei fi deranjat de nimeni. Dispune de o curte foarte mare si frumoasa, unde se paote realiza fara probleme sedinta foto. Ballroom-ul este mare, modern si cu mult bun gust.
 Locaţie de nuntă
  Focsani, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Pensiunea Sara este o locatie cu traditie in Focsani, care s-a evidentiat de-a lungul timpului prin seriozitate si calitate. Sunt trei sali de evenimente, de diferite capacitati, cea mai nou construita sala fiind si cea mai spectaculoasa, avand un aer modern si luxos. Pensiunea Sara ofera si o parcare privata foarte generoasa si, pe langa asta, ai la dispozitie si cateva camere de inchiriat pentru tine si invitatii tai.
Recomand!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Locația este ideală pentru o petrecere restrânsă, cu aproximativ 70 de invitați. Este un loc discret, amenajat cu foarte mult bun gust, potrivit atât pentru petreceri de seară, cât și de zi. La intrare, există o zonă excelentă pentru o ședință foto, iar lumina e perfectă ( mai ales la golden hour )
Personalul este foarte de treabă și profesionist. Recomand cu toată încrederea Dj-ul care colaborează cu Secret Garden ( Cristi ). E de nota 10!

Despre Framed Moments by Edward Porumboiu


Salut!

Sunt Edward, iar dacă nu eram fotograf, eram trist. Îmi place să cred că, prin ceea ce fac, reușesc să redau zâmbete și să trezesc emoții celor din jur.

Pasiunea pentru fotografie s-a înfiripat în momentele în care răsfoiam albumele foto ale familiei mele, împreună cu ei, iar la fiecare fotografie ne opream, ne aminteam și povesteam cu drag despre momentele acelea. Am realizat că amintirile rămân, într-adevăr, pentru totdeauna în sufletele noastre, dar o fotografie ne ajută să le redescoperim.

Framed Moments este rezultatul acestei pasiuni, al anilor de muncă, al dorinței constante de a evolua și al bucuriei pe care mi-o aduce fiecare zâmbet al unui client fericit.

Imi place sa lucrez cu oameni deschisi si sa creez o conexiune cu acestia, astfel incat colaborarea sa decurga natural si interactiv. Cumva, reusesc asta de fiecare data.