Catalogul fotografilor
Edward Porumboiu

Framed Moments by Edward Porumboiu

Fotograf: Edward Porumboiu
Înscris în catalog de 2 ani și 7 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0735 473 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
32 premii
1
11
9
9
2
Apreciere clienți
32 testimoniale verificate
Experiență
45 evenimente verificate
11 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Golesti, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Casa Budisteanu se afla la cativa km de Focsani, este o locatie intima si frumoasa.
Locatia este recent renovata intr-un stil modern si cu foarte mult bun-gust. Capacitatea este de peste 200 de persoane, iar in cazul evenimentelor mai mici, exista un perete fals care reduce spatiul la jumatate.
Locatia dispune de o gradina frumoasa, perfecta o sedinta foto. De asemenea, are si o terasa spatioasa unde se pot tine evenimente restranse. In plus, clientii au la dispozitie camere si locuri de parcare.
 Locaţie de nuntă
  Roșu, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Gradina cu Licurici este o locatie superba de care ma bucur foarte mult ca am aflat!
Este la marginea Bucurestiului, este intima si perfecta pentru un eveniment restrans. Sala de eveniment este spatioasa si frumos amenajata, spatiul fiind suficient pentru 50-70 persoane.
Dispune de o terasa mare, acoperita si de o gradina imensa si extrem de frumoasa. Mai mult decat atat, exista si o tiroliana micuta, pentru placerea copiilor ( si nu numai ), dar si un mic ponton cu vedere superba catre lac.
 Locaţie de nuntă
  Urechesti, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Hanul Lui Ureche sau Vingex, cum mai este cunoscut in zona, este o locatie absolut superba!
Dispune de o sala tip restaurant, cu o capacitate de maximum 100 de persoane si cu un decor rustic, ca de crama.
Evenimentul fotografiat de mine a avut loc in ballroom, care are o capacitate de peste 250 de persoane. Este o sala moderna, nou construita, foarte spatioasa, luminoasa si perfecta pentru un eveniment e genul acesta.
Mai mult decat atat, dispune si de o curte foarte mare si foarte frumos amenajata, unde se poate realiza o sedinta foto de toata frumusetea!
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Sarat, Buzau
Ratingul meu acordat locaţiei
Hanul Poienita este o locatie la superlativ! Sala undea avut loc nunta pe care am fotografiat-o are o capacitate de 300-400 de persoane. La nunta respectiva am fost in jur de 250 de persoane, iar din punct de vedere al spatiului totul a fost perfect. Mesele nu au fost inghesuite, iar ringul de dans a fost imens. In plus, exista si un foisor special amenajat cu protap.
Hanul are o curte foarte mare, perfecta pentru sedinta foto unde exista si decor de care sa te poti folosi, ca fotograf sau videograf.
Mai exista inca o sala, extrem de frumoasa, dar pe aceea o voi documenta separat.
 Locaţie de nuntă
  Vanatori, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație frumoasă și foarte versastilă. Aici ai posibilitatea de a-ți organiza evenimentul atât în interior, cât și în exterior, locația dispunând de o curte foarte spațioasă și bine amenajată.
Personalul este foarte amabil și profi, mâncarea este foarte bună, iar atmosfera creată este, per total, una excelentă!
Ca fotograf sau videograf, te poți folosi de curte pentru a crea materiale foarte bune, decorul este frumos și cu mult bun gust.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Jubile Concept este o locatie la marginea Bucurestiului care se preteaza pentru toate tipurile de evenimente. Avand mai multe sali de petrecere, acestea sunt de marimi diferite si pot gazdui evenimente mici sau mari.
Personalul este cumsecade, iar servirea este buna. Salile au un stil modern si, in plus, exista si o curte cu alei si verdeata, care poate fi folosita si pentru o mica sedinta foto.
Parcarea privata este destul de mare.
 Locaţie de nuntă
  Limanu, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Pentru un mod inedit de a-ți oficia cununia civilă, aceasta este alegerea ideală! Cum ți se pare să petreci în largul mării, pe un mini-yacht? Destul de tare, zic eu!
Totul se întîmplă în larg: timp de 6-8 ore poți închiria unul, două sau mai multe veliere, deoarece capacitatea unuia este intre 6 și 10 persoane. Oficierea este una inedită, nu una clasică, ci mult mai emoționantă și personală.
Experiența oferă un potențial foarte mare ca materialele foto-video sa fie de excepție!
 Locaţie de nuntă
  Bolotesti, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Pensiunea Leonardo este o alternativa excelenta, daca vrei ca evenimentul tau sa fie ceva mai intim. Locatia este situata la cativa km de cea mai apropiata localitate, asa ca nu vei deranja si nu vei fi deranjat de nimeni. Dispune de o curte foarte mare si frumoasa, unde se paote realiza fara probleme sedinta foto. Ballroom-ul este mare, modern si cu mult bun gust.
 Locaţie de nuntă
  Focsani, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Pensiunea Sara este o locatie cu traditie in Focsani, care s-a evidentiat de-a lungul timpului prin seriozitate si calitate. Sunt trei sali de evenimente, de diferite capacitati, cea mai nou construita sala fiind si cea mai spectaculoasa, avand un aer modern si luxos. Pensiunea Sara ofera si o parcare privata foarte generoasa si, pe langa asta, ai la dispozitie si cateva camere de inchiriat pentru tine si invitatii tai.
Recomand!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Reina Events Balroom este o locatie frumoasa, cu mai multe sali de evenimente de marimi diferite si cu design diferit. Salonul unde a avut loc nunta fotografiata de mine, Summer Garden, este unul mai mic, dar foarte special ca design, din puntul meu de vedere.
Intreg salonul este ca o cupola de sticla, iar acest lucru aduce un mare plus din punct de vedere al aspectului, dar si da impresia ca salonul ar fi mai mare. Dispune si de o curte exterioara cu bar si decor pentru poze.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Locația este ideală pentru o petrecere restrânsă, cu aproximativ 70 de invitați. Este un loc discret, amenajat cu foarte mult bun gust, potrivit atât pentru petreceri de seară, cât și de zi. La intrare, există o zonă excelentă pentru o ședință foto, iar lumina e perfectă ( mai ales la golden hour )
Personalul este foarte de treabă și profesionist. Recomand cu toată încrederea Dj-ul care colaborează cu Secret Garden ( Cristi ). E de nota 10!

Despre Framed Moments by Edward Porumboiu


Salut!

Sunt Edward, iar dacă nu eram fotograf, eram trist. Îmi place să cred că, prin ceea ce fac, reușesc să redau zâmbete și să trezesc emoții celor din jur.

Pasiunea pentru fotografie s-a înfiripat în momentele în care răsfoiam albumele foto ale familiei mele, împreună cu ei, iar la fiecare fotografie ne opream, ne aminteam și povesteam cu drag despre momentele acelea. Am realizat că amintirile rămân, într-adevăr, pentru totdeauna în sufletele noastre, dar o fotografie ne ajută să le redescoperim.

Framed Moments este rezultatul acestei pasiuni, al anilor de muncă, al dorinței constante de a evolua și al bucuriei pe care mi-o aduce fiecare zâmbet al unui client fericit.

Imi place sa lucrez cu oameni deschisi si sa creez o conexiune cu acestia, astfel incat colaborarea sa decurga natural si interactiv. Cumva, reusesc asta de fiecare data.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro