Catalogul fotografilor
Marius Migleș

Soulseeker

Fotograf: Marius Migleș
Înscris în catalog de 5 ani și 11 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0767 111 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Belciugatele, Calarasi
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație de nuntă în aer liber de lângă București care te transpune în zona Provence din Franța. Asta datorită câmpului de lavandă, a miresmei florilor și a adierii brizei lacului din apropiere. O nuntă aici va avea un vibe romantic și elegant. Domeniul Cesari este situat la aproximativ 30 de minute distanță de București. Este o locație de nuntă elegantă, în mijlocul naturii, înconjurată de un lac, o pădure și un câmp de lavandă. După ce treci de porțile de la intrare, pe o parte și pe cealaltă vei fi înconjurat de lavandă. Drumul tău va fi presărat cu lumini și chiparoși înalți care te trimit cu gândul la Provence.

Fotograful profesionist de eveniment va surprinde cadre unice, folosindu-se de toate aceste trei elemente: lacul, lavanda, pădurea. Ba mai mult, din această locație poți privi atât răsăritul soarelui cât și apusul care se reflectă în apele lacului. De asemenea, eleganța și rafinamentul aranjamentelor meselor vor fi surprinse de către fotograful de nuntă în cel mai frumos fundal, natura. Domeniul Cesari permite un aranjament al meselor în cele 4 locuri ale locației în aer liber. Acestea sunt: pe gazon, în zona cortului, pe malul lacului sau lângă câmpul de lavandă. Oricare ar fi locul preferat de miri, stilul Provence va domina și vă promite cadre unice surprinse de fotograful profesionist de nuntă și o experiență inedită pentru voi.

De precizat este faptul că întreg domeniul va putea fi folosit pentru ședința foto, indiferent de locul ales pentru aranjarea meselor. Pe lângă locația de nuntă în aer liber, Domeniul Cesari dispune de un studio cozy pentru pregătirea mirilor, 4 băi elegante, o parcare privată cu o capacitate de 80 de locuri, spațiu pentru cocktail și o zonă de relaxare.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Signature Events este o alegere deosebită pentru orice cuplu care își organizează ziua nunții. Cu interiorul său rafinat și atmosfera primitoare, acest loc oferă un cadru ideal pentru a capta momente speciale ale unei nunți. Personalul profesionist și atent la detalii facilitează fiecare aspect al procesului de fotografiere, iar deliciile culinare completează experiența, asigurându-se că fiecare eveniment este memorabil.
 Locaţie de nuntă
  Poiana Lui Stinga, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
The Wedding House - Poiana lui Stânga este o alegere perfectă pentru orice cuplu în căutare de peisaje spectaculoase și atmosferă relaxată. Cu spații exterioare bine îngrijite, această locație oferă un cadru ideal pentru captarea celor mai frumoase momente ale unei nunți. Personalul este profesionist și atmosfera primitoare, perfect pentru o nuntă relaxantă.

Despre Soulseeker


Wedding photographer capturing real in-between moments for beautiful souls. Romania, France, Italy & beyond! https://www.soulseeker.ro/en

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro