Catalogul fotografilor
Paul Padurariu

Paul Padurariu

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 3 luni
Se deplasează din Iasi

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0740 096 *** vezi telefonul
Favorit

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie foarte frumoasa, oameni frumosi, serviabili. Mancarea intotdeauna a fost foarte ok. O recomand cu drag mirilor ce isi doresc o nunta pe malul lacului.

Despre Paul Padurariu


Fotografia de nunta cu Paul Padurariu fotograf de nunta Iasi
Atunci când mă gândesc la ziua nunții, un singur cuvânt îmi vine în minte: „emoție”. Oamenii sunt diferiți iar cuplurile au propria poveste de iubire. Un singur lucru îi unește pe toți: emoția acestei zile speciale.

Paul Padurariu fotograf de nunta Iasi lucreaza cu emotiile oamenilor
Așa cum văd eu lucururile, ca si fotograf de nunta, este minunat să lucrezi cu emoțiile oamenilor și în niciun caz nu trebuie să le îndepărtezi. O lacrimă de bucurie, o mână tremurândă, o privire stângace, o îmbrățișare gingașă. Toate acestea ne fac autentici și sinceri. Ne descoperă așa cum suntem noi și merită imortalizate, pentru a le retrăi cu drag, peste ani și ani.

Fiecare cuplu are o lumină unică pe care îmi place mie să o caut pentru a o imortaliza. Nu sunt adeptul cadrelor regizate. De aceea, în cadrul ședinței foto dedicate nunții, vă voi încuraja să fiți doar voi doi, unul pentru celălalt, fără a ține cont de prezența mea. Desigur, eu voi fi acolo pentru voi. Atât pentru a vă fotografia lumina din suflete, cât și pentru a vă oferi sfaturi mai „tehnice”, atunci când veți simți nevoia să le primiți.

Ziua nunții este una plină în care lucrurile se petrec repede, mai ales dacă și cununia civilă este programată tot atunci. De multe ori, mirii sunt prinși în propria poveste și în dansul propriilor emoții, așa că nu reușesc să aibă o imagine de ansamblu completă. De aceea, fotografiile de nunta sunt atât de importante. De multe ori, mirii mi-au mărturisit că numai după ce au privit cadrele surprinse de mine și-au dat seama cât de frumoasă a fost nunta și pentru invitați.

O fotografie de nunta sau logodna surprinde o ipostaza autentica
Îmi place să captez spontaneitatea pe care o veți regăsi deseori și în fotografiile de la petrecere sau de la cununia civilă și religioasă. Dincolo de fotografiile „standard”, cred că farmecul unui astfel de eveniment constă în ipostazele autentice. Am ochiul format pentru aceste lucruri și nu de puține ori atât mirii, cât și invitații, au fost plăcut surprinși de originalitatea cadrelor.

Cu mare drag vă invit să mă contactați pentru a pune la punct detaliile vizuale ale unei nunți minunate surprinse intr-o fotografie ce va ramane in sufletele voastre.