Catalogul fotografilor
Paul Padurariu

Paul Padurariu

Fotograf
Înscris în catalog de 7 ani și 3 luni
Se deplasează din Iasi

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0740 096 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
8 premii
3
1
2
2
Apreciere clienți
1 testimonial verificat
  4.90 (87 recenzii)
Experiență
29 evenimente verificate
3 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Razboieni, Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Cea mai mare sală de evenimente din judetul Iasi!
Coroana Events spune o poveste romantică despre eleganță, prin fiecare detaliu impresionant și frumusețea unui nou început în doi.
Personalul foarte serviabili, intotdeauna am fost primiti cu bratele deschise. Iar mancarea foarte buna de fiecare data.
Recomand cu caldura!
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
"La Castel Iasi este alegera ideală când vine vorba de hotel cu suflu nobil, ospăț regal la restaurant sau organizarea de evenimente private rafinate."
Dispune de 6 sali de nunti dintre care 1 cort si 1 ballroom - fiecare dintre aceste sali pe stiluri diferite, bucatarii sunt premiati international, ospatarii serviabili iar managementul de evenimente private foarte deschisi si apropiati catre clienti.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie foarte frumoasa, oameni frumosi, serviabili. Mancarea intotdeauna a fost foarte ok. O recomand cu drag mirilor ce isi doresc o nunta pe malul lacului.

Despre Paul Padurariu


Salut,

Sunt Paul Padurariu, fotograf de nunta – ajut oamenii să vadă magia și frumusețea din viețile lor!

Atâtea bucurii mi-a adus meseria aceasta, am început-o dintr-o pasiune descoperită in apropierea celor 30 de ani pe care ii aveam când am pus mâna prima data pe un aparat foto profesionist, m-a luat in lumea lui și mi-a arătat cum sa văd lumea mea. De atunci zilnic caut frumosul din orice clipa, loc sau ființa din jurul meu. Empatia și conectarea cu prezentul, cu omul din fata mea, din fata obiectivul sunt daruri de la Doamne Doamne ce le șlefuiesc zilnic.

Profesionistul Paul Padurariu nu prea discuta despre partea tehnica a meseriei, își cunoaște pe dinafara aparatura și e parte din el. Discut mult despre partea artistica, despre compoziții, lumina, despre emoție și absenta ei. Iubesc sa arat lumea mea și a celui din fata obiectivului naturală, frumoasa și plină de binecuvântare asa cum o văd eu. Îmi place sa fiu punctual, sa respect întotdeauna promisiunea făcuta clienților și am învățat cât e de important sa livrezi WOW, sa “overdeliver”, sa ofer o experiența ce sa îți lumineze momentele aflate in fata aparatului meu de fotografiat. Iar fotografia mea, aceasta te va face sa simți, sa te bucuri, sa plângi, sa razi, sa îți readuci aminte cu emoție de momentele trăite împreuna.

De ce te-ai conecta cu mine? Fiindcă sunt un om deschis, sincer, ce vede viața și creeaza in felul sau unic. Empatia este foarte importantă pentru mine ca om și profesionist, astfel te vei conecta cu mine fiindcă vei observa dorința mea de a ma conecta la sufletul tau. Vei simți si un zâmbăreț, petrecăreț, un om jucăuș căruia ii place viața și sa ii facă pe oamenii din jurul lui sa se destindă și sa zâmbească.

Cum te pot eu ajuta? Dacă vorbim de nunți, iti voi pune la dispoziție toată experiența mea de a lungul anilor in organizarea evenimentului. In nenumărate rânduri am făcut timeline-ul evenimentului împreuna cu mirii. Iti pun la dispoziție toată rețeaua mea de parteneri, furnizori posibili ai nunții tale. Sunt alături de tine de dinaintea semnării contractului cu recomandări, sfaturi, ajutor in organizarea evenimentului. De asemenea te pot ajuta sa “dai bine in poza”, din acest motiv recomand întotdeauna sa facem o ședința foto înainte de nunta pentru a beneficia de experiența mea și de a simți stilul meu de lucru astfel iti va creste încrederea in mine și in munca mea, încredere ce este foarte importantă in colaborarea noastra si de ajutor pentru a ne conecta.

Daca rezonezi cu povestea mea de abia astept sa imi scrii sau sa ma suni!