Catalogul fotografilor
Marian Mitocariu

Marian Mitocariu

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 6 luni
Se deplasează din Iasi
Messenger
 0743 341 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
2 premii
1
1
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
  5.00 (8 recenzii)
Experiență
1 eveniment verificat
Fotografie nunta

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Marian Mitocariu


Din pasiunea de a cuprinde cu obiectivul camerei cele mai extraordinare imagini, am reusit sa dezvolt abilitati uimitoare in arta fotografica. In momentul acesta, ma descriu ca fiind un tanar pasionat de fotografie, un adult concentrat pe a le oferi clientilor cele mai indragite amintiri dintr-o viata intreaga.
Imi place sa creez povesti…. povesti pline de cuvinte, pline de gesturi si cel mai important, povesti in care personajele principale reusesc sa isi dezvaluie emotiile, lacrimile si dorintele pentru viitor. Cuvintele, fara ajutorul fotografiilor, nu ar fi la fel si nu ar putea sa redea stralucirea fiecarui cuplu, a fiecarei familii sau al fiecarui eveniment.
Pachetele si serviciile fotografice sunt în totalitate ajustabile în functie de preferintele dumneavoastra, iar preturile sunt flexibile si corecte.
Pentru cei care doresc si servicii video, mentionez ca pot recomanda cu incredere un videograf experimentat care imi este partener si prieten.