Înapoi la Locații

Clubul Diplomatic

Locaţie de nuntă
Păreri de la 2 fotografi și 4 videografi
25 evenimente verificate
Clubul Diplomatic este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Recomand doar locatia noua !"
"Clubul diplomatic reprezinta pentru Bucuresti o locatie de lux cu servicii la superlativ. Este parcul Herastrau in imediata apropiere, este si un spatiu verde cu natura pe care il au cei de la club. Insa exista multe alte locatii inafara Bucurestiului care au natura si lac la un pret mai modic. Pentru cei care nu vor sa plece din Bucuresti si sa stea in natura aceasta este locatia ideala."
"O locatie binecunoscuta in Bucuresti, foarte ok pentru orice fel de eveniment"
"O locatie absolut superba,mi-a placut foarte mult ."
"Clubul Diplomatic este un spațiu efervescent, care încurajează spiritul creativ și deschis al celor care îi trec pragul.

Fiind localizat în nordul parcului Herăstrău în una dintre cele mai exclusiviste zone din București, pe malul lacului cu același nume, Clubul Diplomatic este un refugiu urban în care oaspeților li se oferă multiple posibilități de recreere, de la practicarea unor sporturi că golf, tenis,fotbal și înot până la petrecerea unui timp plăcut împreună cu prietenii sau familia.

Pentru iubitorii de petreceri în aer liber, zona de lounge a piscinei sau pool-barurile cu delicioasele cocktail-uri pregătite de barmani profesioniști, sunt o alternativă răcoroasă la căldură estivală a Bucureștiului.
"

Hartă

Clubul Diplomatic
Clubul Diplomatic, Șoseaua București-Ploiești, București, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta