Catalogul fotografilor
Vali Matei

Vali Matei

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0723 522 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
188 premii
10
69
87
4
18
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
22 evenimente verificate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Vali Matei


Îmi place să spun despre mine că sunt un tip norocos. Asta și pentru că, fiind economist la bază, printr-o serie de întâmplări fericite, am ajuns să transform pasiunea mea pentru fotografie într-o muncă pe care o fac cu drag în fiecare zi. Astfel, de peste 10 ani sunt fotograf de nuntă și de familie, făcând asta în continuare cu bucurie și plăcere.

I’m a wedding storyteller! Spun asta pentru că îmi place să documentez un eveniment exact așa cum este el în realitate, fără să regizez momente și astfel să alterez sentimentele trăite și exprimate într-o zi atât de specială. Fotografiile mele sunt naturale, reale, sincere, căutând mereu să surprind momente inedite, expresii, gesturi, dar mai ales emoțiile oamenilor, exact așa cum au fost trăite în acea zi unică.

Fotografia pentru mine este o aventură și nu am de gând să mă opresc prea curând!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro