Catalogul fotografilor
Alex Păsărelu

Alex Pasarelu

Fotograf: Alex Păsărelu
Înscris în catalog de 8 ani și 3 luni
Se deplasează din Bucuresti

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0767 243 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
209 premii
17
70
97
5
20
Apreciere clienți
29 testimoniale verificate
  5.00 (35 recenzii)
Experiență
241 evenimente verificate
10 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Design interior foarte palcut pentru fotografia de nunta, exterior prietenos cu gradina, lobby incapator. Aranjamente placute stil bohemian, ring de dans foarte bine amplasat si scena pentru muzica perfect asezata.

Recomand aceasta locatie pentru ceea ce propune clientilor sai, pot spune ca este o locatie high end. PS: mancarea foarte buna si multa cantitativ.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia ofera foarte multe posibilitati de creativitate, arhitectura moderna ajuta foarte mult ca imaginile obtinute aici sa fie la cel mai inalt nivel. Serviciile sunt foarte bune, m-au impresionat foarte palcut prin atitudinea foarte frumoasa si pozitiva a staff-ului, de la barman care a facut show cu paharele si flacari, la seful de sala care a oferit un spectacol de fum greu si artificii la tort si pana la ospataric are erau mereu prezenti si cu zambetul pe buze. Mancarea delicioasa. In doar un singur cuvant MERITA! Locurile de parcare sunt suficiente pentru orice eveniment, accesul facil, spatii largi pentru fumatori.
 Locaţie de nuntă
  Halchiu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Super locatie, amplasare perfecta. Interiorul locatiei este magulitor de superb. Se pot realiza aici toate sedintele foto destinate evenimentului care urmeaza sa aiba loc in locatie. Totul este superb si recomand aceasta locatiei tuturor!
 Locaţie de nuntă
  Gura Siriului, Buzau
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie unica in Romania, absolut totul este superb amenajat! Natura se imbina perfect cu locatia desfasurarii unei nunti intr-un hambar din lemn veritabil, de acolo si numele de Hadar Chalet. Cabana ofera multiple posibilitati pentru fotografii creative, foisorul construit in copac ne ofera cea mai frumoasa priveliste asupra domeniului, iar hambarul de nunti este demential. O locatie total diferita si deosebita, un colt de rai si de relaxare pentru orice cuplu de miri. Locatia ofera posibilitati infinite de fotografiere si filmare, aici totul iese cum nu s-a mai vazut.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Amplasare buna, la marginea capitalei, multe locuri de parcare, o gradina mare si incapatoare. Saloanele au un design placut si foarte atractiv in fotografii.
 Locaţie de nuntă
  Buftea, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
De fiecare data cand am un eveniment la palatul Stirbey este o placere, si asta datorita intregului domeniu care este o sursa inepuizabila de inspiratie pentru fotografii si filmari pentru orice tip de eveniment. Apoi saloanele sunt impresionante si reprezinta locatia ideala pentru orice eveniment.

Capela este de vis si total altceva fata de ceea ce vedem in clasicele biserici ortodoxe. Recomand aceasta locatie pentru tot ceea ce reprezinta.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Arhitectura nonconformista si atmosfera oferita de aceasta locatie face ca fotografiile si filmarile de nunta sa ramana mult imp in mintea privitorilor. Pornind de la camerele spatioase si foarte frumos decorate, la lobby, aticul colorat si pana la piscina exterioara si ballroom, aceasta locatie este de departe una din cele mai frumoase din Bucuresti. Nu este o locatie scumpa, ba chiar preturile practicate pentru cei ce vor sa-si organizeze nunta sunt chiar la acelasi nivel cu ballroomuri ce se afla in complexuri industriale, ceea ce face ca Radisson sa fie alegerea numarul 1 in detrimentul multor alte locatii. Recomand cu drag sa nu va fie teama si sa va interesati despre aceasta locatie, merita!
 Locaţie de nuntă
  Nehoiu, Buzau
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie neasteptat de primitoare chiar in centrul orasului Nehoiu. Recomand Tricosib datorita mancarii foarte foarte bune, staff foarte prietenos cu fotografii si ceilalti membrii ai echipelor tehnice, serviciu rapid si de calitate, aranjamente superbe, locatie racoroasa cu acustica superba.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie cocheta cu amplasare buna, locuri de parcare suficiente si gradina pentru primire suficient de mare. Saloanele au o antifonare buna, insa rasuna ciudat muzica. Amplasarea meselor e foarte ok, aranjamentele la fel, mancarea foarte OK.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba, asezarea langa lac face ca seara evenimentului sa fie de vis. Arhitectura este impecabila, aranjarea salii cu foarte mult bun gust, iar loby-ul de la intrare este perfect pentru primirea invitatilor. Ringul de dans si separarea fata de zona meselor este discreta insa observabila, astfel incat sa se delimiteze intr-un mod cu mult bun gust zona de distractie fata de cea de odihna. Staff-ul este foarte prietenos si responsive la toate cererile invitatilor. Acustica in aceasta sala este incredibil de buna si reprezinta una din locatiile pe care eu eprsonal o recomand cu draga inima.

Despre Alex Pasarelu


Salutare! Da, asta sunt eu…incercand sa pozez serios. Sunt o persoana plina de umor si voie buna, foarte pasionat pentru munca mea si, spun unii, talentat.

Fotografiile mele si parerea clientilor spun totul despre ceea ce doresc sa va ofer. Practic fotografia din 2007, iar la nivel profesionist din 2010, cand mi-am deschis primul studio foto.

Activitatea mea principala este fotografia de nunta. De ce? Pentru ca iubesc emotiile, iubesc frumosul si mai ales pentru ca imi place sa lucrez cu oameni care se iubesc.

Va astept cu drag sa ma contactati pentru orice intrebare legata de activitatea mea si va invit sa rasfoiti paginile galeriei mele.

Alex

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro