Catalogul fotografilor
Vlad Pahontu

Vlad Pahontu

Fotograf
Înscris în catalog de 11 ani și 10 luni

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0727 355 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
216 premii
16
61
96
11
26
6
Apreciere clienți
Nr. #4 în RO
91 testimoniale verificate
  4.90 (62 recenzii)
Experiență
Nr. #8 în RO
170 evenimente verificate
11 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
+ personal calificat, amabil
+ camere spațioase
+ lumină bună
+ curațenie
+ poți realiza ședința foto în interiorul hotelului
 Locaţie de nuntă
  Sinaia, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Este locatia perfecta pentru o nunta la munte. Apusul il poti prinde de pe acoperisul Casinoului, iar sedinta foto din ziua nuntii o poti realiza cu usurinta in interior, in gradina sau imprejurimi.

Managerul este de nota 10, atat cu viitorii clienti, cat si cu furnizorii de servicii.

Puteti opta pentru doua incaperi, in functie de disponibilitate si numarul de invitati.

- parcarea ar putea fi putin mai mare
 Locaţie de nuntă
  Cocani , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Este printre singurele locatii care m-au impresionat la evenimentele din 2020. Cu un cort care iti da senzatia de spatiu amplasat exact langa padure, poti combina cu usurinta toate evenimentele din ziua nuntii, chiar la Ciresul Salbatic: cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto si petrecerea.
 Locaţie de nuntă
  Cancun, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Intreaga experienta la nunta din Mexic a fost la superlativ cu o mica problema pe care o voi detalia mai jos. Trebuie sa recunosc faptul ca a contat foarte mult si unde a avut loc toata nebunia noastra.

La Dreams Riviera ne-am simtit ca si cum am fi fost in propria casa. SI sincer, locul unde as mai fi ramas fara probleme 2-3 saptamani in conditiile in care imi este dor de casa dupa 5-7 zile, oriunde as merge.

Problema a constat in neintelegerile mirilor mei cu wedding plannerul. Lucru care a dus la momente care trebuiau evitate. Poate ca numarul mare de persoane care vin din intreaga lume sa isi faca nunta aici i-a facut pe organizatori sa uite cat de important este evenimentul pentru unii miri.
 Locaţie şedinţă foto
  Tiparesti, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Grădina cu lavanda a fost locul preferat de mirii mei atunci când a venit vorba de o ședința foto în lavanda, pe timpul verii. Este situată la maxim o ora și Jumatate de București. Mașină se poate parca la 150 de metri de Grădina. Exista toalete unde te poți schimba, un loc în care sa te adapostesti de ploaie, un câmp întins de lavanda și un apus superb!
 Locaţie de nuntă
  Paltinoasa, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
La prima nunta in Gura Humorului am descoperit locatia care poate oferi un hotel foarte fain pentru invitati, un peisaj super pentru cununia civila si un ballroom gata de petrecere!

Sedinta foto poate fi realizate la mai putin de 6 minute distanta, chiar la herghelie.

Ospatarii si managerii au acordat o importanta egala atat mirilor cat si furnizorilor de servicii, ceea ce este mai rar intalnit.
 Locaţie de nuntă
  Snagov, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Una dintre cele mai placute locatii in care am fotografiat in Bucuresti si imprejurimi si locul unde ma intorc cu drag de fiecare data.

+ spatiu pentru sedinta foto
+ staff profi
+ parcare incapatoare
+ mancarea
 Locaţie şedinţă foto
  Lisabona, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Lisabona este una dintre locatiile mele preferate pentru un Trash the Dress sau Save the date de suflet.

Ai nevoie de aproape doua zile de fotografiat pentru a exploata la maxim frumusetea orasului. O singura zi ar fi destul de obositoare pentru cuplu.

Ai parte de arhitectura deosebita si de un apus minunat. Si sa nu uit de panorama orasului care poate fi vazuta din cel putin doua puncte.
 Locaţie de nuntă
  Poiana Campina, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
+ personalul
+ mancarea
+ curatenia
+ locatia

- locurile de parcare pot deveni o problema la un numar de peste 200 de persoane
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Ramane unul dintre cele mai faine locatii pentru pregatiri din Bucuresti. Camerele sunt foarte mari si spatioase, cu destul zone de fotografiat.

Singurul dezavantaj pentru unii miri este zona mai indepartata de centru, dar cred ca printr-o buna organizare, acest inconvenient poate fi inlaturat.
 Locaţie de nuntă
  Lunguletu, Dambovita
Ratingul meu acordat locaţiei
Treehouse Lunguletu a fost prima locatie de nunta in aer liber în care am fotografiat și am rămas cu un vibe foarte fain. Mirii au căutat piscina și un loc în care sa se plimbe liniștiti invitații și l-au găsit în Lunguletu.

Despre Vlad Pahontu


> fotograful Vlad Pahonțu

„Fotografia de nuntă este cea mai importantă ramură pentru viața oricărui cuplu.

Atât în ziua nunții, cât și la ședințele foto aleg să combin posingul natural cu imaginile care necesită creativitate și au nevoie de ajutorul și indicațiile mele.

Pentru că relația miri – fotograf este extrem de importantă pentru mine, prefer să ne cunoaștem personal înainte de orice. Nu vând pachete de fotografie ci experiența pe care voi o veți trăi alături de mine în ziua nunții.

Îmi place să cred că rămân prieten cu toți mirii la finalul oricărei nunți și nu aș mai putea vedea un eveniment atât de important din viața voastră fără o legătură strânsă.”

Mai mult decât fotografie… Pasiune”

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro