Înapoi la căutarea mea

ErgeeProduction

Cameraman: Dima Ergean (Ergee)
Înscris în catalog de 5 luni
Se deplasează din Constanta
 0734 745 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
6 premii
1
3
2
Apreciere clienți
4 testimoniale verificate
  5.00 (4 recenzii)
Experiență
19 evenimente verificate
5 locații documentate
Selectia editorilor pe 09.11.2021 Nominalizat la concursul anual 2021
Selectia editorilor pe 21.09.2021 Mențiune pe 04.01.2022
Selectia editorilor pe 28.09.2021 Mențiune pe 04.01.2022
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Mamaia, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Aristrocratos este unul dintre cele mai mari saloane de evenimente din Constanta, foarte incapator, dedicat nuntilor cu un numar mare de invitati. Stafful este foarte bine pregatit, iar mancarea este decenta. Este destul de aspectuos, dar se putea si mai bine, adica nu are nimic spectaculos care sa te faca sa zici "wow".
Este aproape de plaja, asa ca daca vrei (dupa ce ai terminat de petrecut), poti sa vezi un rasarit superb.
 Locaţie de nuntă
  Buftea, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia este foarte draguta, insa am fost un pic dezamagit de ospatari, nu prea au avut grija de masa noastra. Nu am pretentia sa imi faca baie in lapte cu miere, dar macar sa stranga sticlele dupa masa...
Despre mancare pot sa zic ca daca nu ai super asteptari, este in regula.
Cred totusi ca poti avea un eveniment reusit, este o locatie spatioasa, nu te inghesui, iar cu luminile potrivite, vei avea parte de materiale foarte bune.
 Locaţie de nuntă
  Campulung, Arges
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie linistita, intr-o padure din munti, unde se ajunge putin mai greu din cauza drumului accidentat, dar merita efortul.
Este locatia ideala pentru o nunta? Nu neaparat, dar cu oamenii potriviti, si un decor potrivit, cu siguranta te vei bucura de o experienta frumoasa.
Noi ne-am simtit minunat alaturi de mirii nostri, care au facut toate eforturile posibile ca sa ne fie bine si am savurat fiecare moment in mijlocul naturii.
Cred ca daca ai echipele potrivite de servicii foto/video, care sa puna in evidenta frumusetea locului, te vei bucura de niste materiale superbe.
 Locaţie de nuntă
  Mamaia, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
In momentul de fata, imprejurimile locatiei nu sunt foarte atractive, este totul in constructie, dar daca faci abstractie de acest aspect, nu ramai cu un gust neplacut. Interiorul este foarte frumos, mancarea excelenta. Terasa/gradina, cred ca este amenajata un pic fara simt estetic, dar cred ca este vorba de gusturile fiecaruia.
 Locaţie de nuntă
  Cosoba, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
TreeHouse Cosoba este, din punctul meu de vedere, una din locatiile in care vrei sa mai mergi sa filmezi evenimente. Arata bine si de sus si de jos.
Situata intr-un loc mai ferit de galagia orasului, este una din locatiile ideale daca vrei ca evenimentul tau sa arate superb.
Noi am avut parte de niste oameni care ne-au tratat cu respect, si am ramas cu un gust placut.

Despre ErgeeProduction


- Evenimentul tau se intampla doar o data, fa alegerea potrivita -