Catalin Gogan

FOTOGRAF
Peste 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0727 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 3 ani și 2 luniTestimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Recomandat de un fotograf

 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Este o locatie foarte frumoasa pentru ceremonii si petreceri in aer liber langa o piscina in care te poti racori! recomand cu drag!
 Recomandat de 3 fotografi

 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Din punctul meu de vedere este locatia perfecta pentru o nunta de vis. Are gradina, piscina, restaurant, pensiunea pe ansamblu este fabuloasa, deci are toate ingredientele unei locatii perfecte pentru nunta ta.
 Recomandat de 2 fotografi și un videograf

 Locaţie de nuntă
  Tirgu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Este cea mai eleganta si frumoasa locatie pentru o nunta de vis, recomand tuturor mireselor sa ia in calcul aceasta varianta daca vor sa aiba totul asa cum si-au dorit de la un restaurant!
 Recomandat de 2 fotografi

 Locaţie de nuntă
  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
Ratingul meu acordat locaţiei
Are o panorama superba, este foarte elegant si modern!

Despre Catalin Gogan

Salut, sunt Catalin Gogan si am o viata minunata si pot sa ma mandresc cu asta.

Am o sotie minunata, care ma sprijina in tot ceea ce fac, fac strict ceea ce imi place si anume, fotografie de nunta, iubesc foarte mult animalele, imi place sa merg in drumetii pe munte ( ador muntele ) iar pe langa toate astea imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, printre care sper sa fi si tu!

Cum spune un vechi proverb : ‘’Vorba multa, saracia omului’’, asa ca te las sa arunci un ochi peste fotografiile mele si daca consideri ca suntem pe aceeasi lungime de unda, te invit la o cafea sa povestim mai multe despre evenimentul tau.