Catalogul fotografilor
Beatrice Boghian

Beatrice Boghian Photography

Fotograf: Beatrice Boghian
Înscris în catalog de 3 ani și 3 luni
Se deplasează din Cluj Napoca, Cluj
Messenger
 0787 640 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
10 premii
1
6
3
Apreciere clienți
7 testimoniale verificate
  1,906
Experiență
7 evenimente verificate
1 locație documentată

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Păltinoasa, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Daca iti doresti o nunta in stil rustic si vrei ca fotografiile tale sa aiba un aer boem, atunci aceasta locatie este o alegere foarte buna. Acasa in Bucovina are un potential foarte mare, nu doar pentru fotografii: mancarea de aici a fost foarte buna, personalul atent si primitor, mult spatiu verde pentru o posibila cununie civila in aer liber, ferma cu animalute, caii, ponei.

Cu o capacitate mica pentru numarul invitati, dar mult spatiu verde afara, este locul perfect pentru o nunta intima si foarte reusita, daca ceea ce iti doresti este ceva diferit.

Despre Beatrice Boghian Photography


www.beatriceboghian.ro

Am început să fotografiez de când părinții mi-au dăruit primul aparat foto de unică folosință, la vârsta de 10 ani.

Treptat am ajuns să îndrăgesc fotografia de nunta, pentru dinamismul, abundența emoțiilor și neprevăzutul de care are parte fiecare nuntă. Caut mereu să surprind protagoniștii în ipostaze cât mai favorabile, arătându-le, deseori spre surprinderea lor, cât de frumoși și fotogenici pot fi.

Voi încerca să creez o atmosferă în care vă puteți relaxa, în care vă simțiti în largul vostru, trăind fiecare clipă la intensitate maximă, iar eu voi fi martorul prietenos, cu zâmbetul pe buze, care suprinde unicitatea poveștii voastre.

În principal îmi desfășor activitatea în Cluj-Napoca, dar sunt deschisă să mă deplasez și în alte orașe.