Catalogul fotografilor
Alexandru Domnisoru

Alexandru Domnisoru

Fotograf
Înscris în catalog de 2 ani și 8 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0722 332 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
10 evenimente verificate
9 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Malancrav, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Conacul Apafi este locația ideală pentru realizarea unor evenimente rafinate dar și relaxate, cochete adică. Atmosfera oferită de conac și întreaga curte este una „acasă, în familie”, lucru ce ajută la relaxarea tuturor participanților la eveniment, făcându-i să fie naturali, veseli, fără rețineri. Astfel potențialul fotografic al interiorului conacului și al curții sunt completate de voia bună a invitaților care se simt acasă. Zona de petrecere este un cort de evenimente alb, deschis, care nu te separă de natură ci te face să te simți exact ca la un „garden party” cu prietenii.
 Locaţie de nuntă
  Manasia, Ialomita
Ratingul meu acordat locaţiei
Eleganta si rafinamentul definesc aceasta superba locatie. Aici se pot realiza cele mai boeme evenimente iar potentialul fotografic este impresionant.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Flavours in the Garden poate oferi o experiență de-a dreptul memorabilă, de la ambianță până la meniul de care te bucuri din plin pe tot parcursul petrecerii. Și da, reușita petrecerii este garantată aici, atât prin profesionalismul organizatorilor cât și prin potențialul locației: grădină primitoare, piscină, cort transparent pentru a lăsa zonele de socializare să se întrepătrundă cu ringul de dans și zona barului.
 Locaţie de nuntă
  Belciugatele, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Locație ideală pentru ce ce vor să aibă un eveniment în natură. Zone faine pentru relaxare, plimbare și... fotografiat :) Echipa organizatoare are grijă ca toate detaliile să fie respectate și ca totul să arate impecabil. Exită și un mic lac, zonă pentru ceremonie civilă/religioasă dar și mai multe zone pentru aranjarea unor decoruri pentru socializare.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
La Gondola Events poate fi alegerea ideala pentru mirii care isi doresc tema de nunta Venetia - romantism, masti, iz mediteranean.
 Locaţie de nuntă
  Ciolpani, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie extraordinara pentru evenimente cochete de familie! Intreg decorul precum si profesionalismul organizatorilor fac orice eveniment realizat aici sa fie de neuitat.
 Locaţie de nuntă
  Poiana Lui Stinga, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
The Wedding House este un dintre locatiile noastre preferate: un loc plin de frumos, bun gust si foarte ofertant din punct de vedere fotografic. Toate acestea combinate cu profesionalismul echipei nu pot decat sa garanteze un eveniment minunat atat pentru miri cat si pentru echipele din staf.
 Locaţie de nuntă
  Cosoba, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Una dintre cele mai apreciate locatii pentru realizarea de evenimente in aer liber. Ideala pentru organizarea tuturor momentelor unei nunti: pregatiri, casatorie civila, cununie religioasa si petrecere!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia Vivolis Events ofera un generos spatiu personalizabil pentru orice tip de eveniment. Cortul pentru petreceri este ofertant atat pentru dans si distractie cat si pentru realizarea oricarei tematici de nunta aleasa.

Despre Alexandru Domnisoru


Noi suntem echipa FotografulVOSTRU. Creatori de amintiri. De nunta.

Iubim detaliile, atmosfera de la pregatiri, emotiile sincere si povestile de familie.

Urmarim zambetele, bucuria prietenilor, joaca celor mici, sau privirea blanda a bunicii. Preferam sa nu va spunem cum sa stati in fotografii, unele momente sunt unice si merita traite. De restul ne ocupam noi.

In cei 13 ani de documentat povesti am adus fericirea in sufletele celor care ne-au ales.
Multumim frumos!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro