Înapoi la căutarea mea

SovanEvents

Cameraman: Sovan Cosmin
Înscris în catalog de un an și 9 luni
Se deplasează din Iasi
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0746 168 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
1 premii
1
Apreciere clienți
Nr. #2 în RO
10 testimoniale verificate
  5.00 (42 recenzii)   4,891
Experiență
7 evenimente verificate
6 locații documentate
Selectia editorilor pe 13.08.2018Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Târgu Neamț, Neamt
Ratingul meu acordat locaţiei
Sala nou deschisă, numita Armonia, este foarte spațioasă, foarte frumos decorata, toaletele curate, sală de așteptare plăcută, intrare superb gândită, bine iluminată, curte superb aranjată, unde se pot organiza și stări civile superbe!

Recomand și pentru ringul de dans spațios și personalul serviabil.
Sala Aristocratis este primitoare, de mărime medie, acustica bună și personal comun cu sala Armonia. Plus mâncarea bună!
 Locaţie de nuntă
  Halchiu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie exceptionala pentru orice tip de eveniment. Ofera cazare in camere cu un grad ridicat de confort, zona de dining ingrijita, sala de evenimente absolut superba, stil vintage, posibiliatea organizarii starii civile la foisorul din spatele salii, posibilitatea de a face gratar in spatiul lor, locatii de fotografii, etc. Absolut tot ce se poate dori de la un astfel de locatie. Recomand din toata inima!!
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
O sala medie ca dimensiuni, luminoasa, cu finisaje frumoase, unde m-am simtit foarte bine, la fel ca si invitatii. Mancarea pe gustul meu, iar servirea foarte buna!
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Un cort mediu ca dimensiuni, cu spatiu inconjurator la comun cu cortul Elysium (de dimensiuni mai mari), cu iesire la lac, terasa pentru fumat, peretii laterali din sticla, deci lumina din plin. Personalul foarte primitor, ne-au ajutat indiferent de ce nevoi aveam, ringul de dans spatios si mancarea este buna. Recomand pentru evenimentele medii ca numar de invitati.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Situat in centrul Iasiului, complexul Palas ofera un plus de rafinament si lux orasului. In gradina de vara, dar si in aproape orice alta locatie din cadrul ansamblului Palas, fotografii si videografii isi pot sustine sedintele foto cu succes avand parte de cadre reusite intr-un ambient superb!
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Am avut evenimente in ambele sali ale acestei locatii. In cea mica spatiul este mai restrans, apar cateva coloane de sustinere, insa totul este aranjat cu bun gust, bine iluminat indiferent de perioada zilei, ringul de dans suficient de mare pentru numarul de persoane care incap in sala, iar mancarea excelenta. Personalul m-a ajutat indiferent de ce le ceream sa faca pentru noi, ca prestatori de servicii, cooperand mereu. Recomand pentru evenimentele mai restranse!

Despre SovanEvents


Brothers with similar passions: videography & photography

Using a journalistic approach infused with a hint of wonder.

We love trying new things, working with all sorts of people and to adapt to their way of being, capturing these unique traits in our films and photos.

We are honored and proud to take a part in one of our clients most important and life-changing moment and to feel and capture their unique emotions.

Based in Iasi & Cluj - Romania but ready to travel anywhere in the world!

. Travel addicts
. Love to meet new people & cultures
. Art enthusiasts

www.sovanevents.com
www.instagram.com/sovanevents