Catalogul cameramanilor

Radu Vasilescu

Cameraman
Înscris în catalog de un an și 6 luni
Se deplasează din Bucuresti, Gorj
Messenger
 0733 525 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
4 premii
1
2
1
Apreciere clienți
6 testimoniale verificate
Experiență
26 evenimente verificate
11 locații documentate
Nominalizat la concursul anual 2023 Alegerea publicului
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Ceplea, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Am ramas placut surpins de capacitatea mare a acestei sali de evenimente, cat si de gradina frumos decorata. Macaraea foarte ok. LA partea de iluminat se mai putea lucra
 Locaţie de nuntă
  Tirgu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurantul de evenimente Anna Events din Târgu Jiu este un loc deosebit unde eleganța se întâlnește cu bucatele excepționale. Cu un decor rafinat și o atmosferă primitoare, Anna Events devine alegerea ideală pentru diverse evenimente - de la nunți și aniversări la conferințe de afaceri. Meniul diversificat și serviciile atente la detalii asigură o experiență memorabilă pentru toți invitații.
 Locaţie de nuntă
  Maldaresti, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba! Este perfecta pentru un eveniment mai restrans si select. totul este la superlativ
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Craiova are "Curtea Regală", care are 400 de locuri și este un loc ideal pentru evenimente mari de căsătorie. Sala combină stilul tradițional cu designul modern, având pardoseli de marmură și un tavan vitrat care permite lumina naturală să intre. Candelabrele de cristal sunt un element suplimentar de eleganță. Fotografiile de nuntă merg bine în grădinile cu statui și alei pavate. O varietate de mâncăruri delicioase, preparate de bucătari profesioniști, precum și servicii de înaltă calitate, sunt oferite vizitatorilor.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Pentru fotografi, Domeniul Lupas este o capodoperă arhitecturală. Decorul său regal, care exudează eleganță, reflectă obiectivele mele. De la candelabrele strălucitoare până la mobilierul luxos, fiecare element oferă o pânză picturală unică. Lumina naturală care intră prin ferestrele înalte adaugă mister. Grădinile bine întreținute și fântâna arteziană dau spațiului exterior un farmec rustic. Un cadru minunat este potrivit pentru fotografii. Domeniul Lupas îmi oferă o simfonie vizuală infinită pe măsură ce captez momente importante.
 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Local spatios, modern, perosnal de calitate si oricand dornici sa te ajute.
Sala este bine iluminata. Mancarea foarte buna
 Locaţie de nuntă
  Runcu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie putin mai departata de agitatia urbana, intr-o zona foarte bune si dezvoltata turistic. Pentru evenimente micute si in aer liber este perfecta
 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Este o locatie spatioasa, bine iluminată. Mancarea este buna, personal bine pregatit si mereu pe langa tine.
 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurantul "Infinit" din Târgu Jiu este alegerea perfectă pentru evenimente speciale și nunți de neuitat. Cu un decor rafinat și spații elegante, acest restaurant oferă un cadru ideal pentru celebrări memorabile. Echipa profesionistă se ocupă de fiecare detaliu, de la designul personalizat al evenimentului la bucatele gourmet. Atmosfera încântătoare și serviciile de calitate transformă fiecare eveniment într-o experiență infinită de frumoasă și memorabilă.
 Locaţie de nuntă
  Cosoba, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
"Treehouse - In the Woods" din Cosoba, București, oferă o experiență unică în mijlocul naturii urbane. Acest loc fermecător îmbină perfect confortul modern cu frumusețea naturală. Cu cabane în copaci și facilități moderne, este o destinație ideală pentru escapade romantice sau momente de relaxare într-un cadru pitoresc. Pădurea înconjurătoare creează o atmosferă liniștită, departe de agitația orașului.
 Locaţie şedinţă foto
  Tyulenovo, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O zona in care nu este greu de ajuns, este putin aglomerata dar merita foarte mult pentru peisajele ce seunt acolo.

Despre Radu Vasilescu


Suntem o echipa de videografi profesionisti care suntem dedicati in oferirea unor servicii de inalta calitate pentru evenimente precum nunti, botezuri, petreceri de familie sau corporate. Cu ajutorul camerelor noastre de ultima generatie si a software-ului de editare de top, ne asiguram ca capturam fiecare moment important din evenimentul dumneavoastra intr-un mod artistic si emoționant.

Oferim o gama larga de pachete adaptate nevoilor dumneavoastra, inclusiv filmari full-length, trailer-uri scurte, clipuri Instagram si multe altele. De asemenea, oferim opțiuni de pachet personalizate pentru a ne asigura ca indeplinim toate cerințele și așteptările dumneavoastra.

Suntem pasionati de ceea ce facem si ne dedicam in totalitate fiecarui proiect, astfel incat sa putem oferi o experienta memorabila pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a discuta cum putem transforma evenimentul dumneavoastra intr-un film de neuitat!

Daca ai ajuns pana aici iti propun sa pastram si legatura!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro