Catalogul fotografilor
Radu Vasilescu

Radu Vasilescu

Fotograf
Înscris în catalog de 11 luni
Se deplasează din Bucuresti, Gorj
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0733 525 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
1 premii
1
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
3 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Radu Vasilescu


Am început să fac fotografie de când eram încă un copil, iar pasiunea mea pentru aceasta a crescut în fiecare zi. Am acumulat experiență semnificativă în domeniul evenimentelor, cum ar fi nunți, botezuri, lansări de afaceri și multe altele.

În timpul acestor evenimente, am învățat să mă adaptez rapid la orice situație și să găsesc cele mai bune unghiuri și lumini pentru a obține imagini spectaculoase. Folosesc echipamente profesionale de înaltă calitate și tehnologie de ultimă oră pentru a oferi rezultate excepționale clienților mei.

Unul dintre momentele mele preferate în timpul unui eveniment este când îmi dau seama că am capturat un moment unic și emoționant pentru cuplul de miri sau pentru familia care sărbătorește. Mă simt mândru că pot oferi aceste amintiri prețioase pentru oameni și să le ofer o poveste vizuală a evenimentului lor special. Sunt întotdeauna deschis să învăț lucruri noi și să îmi îmbunătățesc abilitățile pentru a putea oferi cele mai bune rezultate posibile. Dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist care să vă captureze momentele speciale, nu ezitați să mă contactați.