Înapoi la căutarea mea
Radu Constantinescu

Radu Constantinescu Fotograf

Fotograf: Radu Constantinescu
Înscris în catalog de 4 ani
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0762 685 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
46 premii
3
18
13
1
9
2
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (6 recenzii)
Experiență
69 evenimente verificate
2 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Fiecare poveste este unică și specială în felul ei, are propriile ei culori și emoții. De aceea, Princess Events pune în lumina reflectoarelor povestea voastră, într-un decor de basm.
Cred în capacitatea lor de a organiza evenimente impecabile și de a da naștere la experiențe de neuitat. Locatie, atmosfera, organizare, mancare, totul la superlativ. Recomand
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurant White House situat pe centura de Nord a Craiovei organizeaza nunti, botezuri, cununii civile, banchete, mese festive, catering. Restaurantul dispune de 2 sali avand o capacitate de 130, respectiv 200 de locuri.
Va asteaptam sa petreceti alaturi de familie sau prieteni, intr-un cadru select si un decor de vis si va stam la dispozitie cu personal calificat, ce depune tot efortul pentru ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa va amintiti cu drag evenimentele petrecute aici.
Este o locatie intima si eleganta, ideala pentru evenimente festive dar si pentru intalniri de afaceri.
Locatie, atmosfera, organizare, mancare, totul la superlativ. Recomand

Despre Radu Constantinescu Fotograf


Salut, sunt Radu Constantinescu, fotograf profesionist de evenimente din Craiova. Un bun povestitor ramane intotdeauna intiparit in mintea celui care asculta povestea, de aceea doresc sa iti povestesc evenimentul tau in imagini. Suna tentant, nu-i asa ? Pot sa vorbesc si limba engleza !

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro