Catalogul fotografilor
Cristian Dinu

OneColor

Fotograf: Cristian Dinu
Înscris în catalog de 2 ani și 2 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0747 185 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
2 premii
2
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (7 recenzii)   4,345
Experiență
5 evenimente verificate
3 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O Locatie pe marginea lacului Herastrau, servirea foarte buna si personalul personalul OK.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Magic Place Events Grant se afla in sectorul 6 pe Soseaua Virtutii nr. 155. Sunt 6 saloane iar evenimentul Iuliei si al lui Alex a avut loc in salonul Paris, un salon care a gazduit 120 de persoane . Locatia dispune de apartamente matrimoniale si consider ca este un plus pentru mirii care aleg sa-si faca evenimentul aici. Exista posibilitatea se a se oficia ceremonii tip garden wedding. Servirea a fost ok la fel si mancarea, invitatii au parut multumiti.
Din punctul meu de vedere este o locatie ofertanta, atat pentru miri cat si pentru fotografi/videogafi.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia Velveto, sala Ronda se afla pe strada Oltetului nr. 30 in Bucuresti langa Lacul Tei. Sala este spatioasa , a gazduit cu succes un eveniment de 130 de persoane, spatiu generos pentru dans, servirea a fost ok la fel si mancarea.
Mie personal nu mi-a placut intrarea in salon care se face printre 2 ziduri, cred ca unul dintre ele este perete despartiror cu bucataria si se simte miros de mancare.

Despre OneColor


Salut! Pentru mine fotografierea unei nunti inseamna oportunitatea de a surprinde momente unice si pline de viata. Imi plac oamenii sinceri, veseli si care isi exprima emotiile in public fara retineri. Alaturi de acesti oameni ma simt bine si pot crea imagini care vor reda o poveste reala. 
Fotografiez nunti din anul 2007. Pasiunea pentru fotografie ramane vie, este modul meu de a ma exprima cel mai bine si ma bucur cand fotografiez oameni care rezoneaza cu mine.
Daca fotografiile mele au reusit sa transmita o parte din emotiile mirilor pe care i-am fotografiat, astept cu drag sa ne cunoastem si sa discutam despre evenimentul tau.