Catalogul fotografilor
Petru Varga

Dreams and Dreamers

Fotograf: Petru Varga
Înscris în catalog de 3 ani și 5 luni
Se deplasează din Hunedoara

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0757 437 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
10 premii
1
9
Apreciere clienți
6 testimoniale verificate
  5.00 (40 recenzii)   1,504
  5.00 (17 recenzii)
Experiență
17 evenimente verificate
8 locații documentate


Acoperirea întregii nunți începând cu casele mirilor.
Primărie, biserică, restaurant și petrecere.
Predarea a 1000 de fotografii editate în calitate maximă.
Galerie online pentru voi și invitații voștrii pentru a vedea și descărca fotografiile.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Arganda del Rey, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Un restaurant aproape de centrul orașului, cu acces ușor și cu suficiente locuri de parcare în apropiere. O locație ingrijita cu o mancare excelenta și personal foarte amabil.
 Locaţie de nuntă
  Torremocha de Jarama, Madrid, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc linistit departe de gălăgia orașului. In mijlocului unui câmp unde soarele incalzeste si unde ceremonia se realizeaza în mijlocul unei grădini pline de copaci și flori. Pentru petrecerea posterioară exista optiunea pentru exterior dar si cea a unei sali frumos decorata. Tot personalul are experienta in nunti si sunt cu adevărat implicați în a oferii toate cele necesare pentru o zi extraordinara.
 Locaţie de nuntă
  Miraflores de la Sierra, Madrid, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Dacă ceea ce căutați este un loc cochet dar iluminat woww, Finca Jacaranda este top! Personalul este amabil și foarte atent. Sala de mese este cea mai frumoasă sală pe care am văzut-o.
 Locaţie de nuntă
  Timisoara, Timis
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc pentru nunti care m-a impresionat prin simplitate si bun gust. O sala foarte frumoasa, curata si foarte bine intretinuta. Personal amabil si bine pregatit.
 Locaţie şedinţă foto
  Londra, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Londra, un oraș cu mii și mii de posibilități. Fiecare fotograf poate alege un colțișor și sa îl descrie așa cum crede de cuvinta în funcție de viziunea lui. Un oraș care nu are nevoie de mai multe prezentări. Mergeți acolo și dați totul.
 Locaţie de nuntă
  Ayllón, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc extraordinar, în mijlocul naturii. Un amestec între vechi și nou, între rustic și modern. Cu o echipă de profesioniști care știu ce sa ofere mirilor în fiecare moment și ce sfaturi sa le dea atât înainte cât și în cursul nunții. Un loc Top!
 Locaţie de nuntă
  Guadalajara, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc fantastic. Nu pot spune decat lucruri bune despre el. M-a surprins prin cata natura si verde are în interior. Aleile și via cu struguri din spate sunt fantastice. Fiecare colt este magic! Toți cei care lucrează acolo sunt adevărați profesioniști.
 Locaţie de nuntă
  Sotos de Sepulveda, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Perfect!!!! Un loc ideal!!!!!! Micuț în comparație cu alte locuri dar foarte cochet. Are toate cele necesare, camere pentru a petrece noaptea acolo sau pentru a folosi camerele pentru a se imbraca pentru ziua nunții. Super recomandat. La doar 2 minute de o mică biserică.

Despre Dreams and Dreamers


Bună! Sunt Răzvan Petru Varga, soțul unei femei minunate, tatăl unei superbe fetite și iubesc să fotografiez toate momentele speciale ale unei familii. Devenind fotograf de nuntă pot să fac exact ceea ce iubesc.

Prin experiența obținută fotografiind zeci de evenimente, am învățat cât de importante sunt momentele unei nunți, cât frumoasă și importantă este dragostea. Bucurați-vă de fiecare clipa din ziua nunții deoarece trece cât ai clipi!

Eu, voi surprinde toate momentele minunate, emoțiile, lacrimile, zâmbetele, dansurile....

Aștept cu drag mesajele voastre! Vreau să facem ceva UNIC împreună! Petru