Catalogul fotografilor
Adrian Scintei

Adrian Scintei

Fotograf
Înscris în catalog de 4 ani și 8 luni
Se deplasează din BUCURESTI, Bucuresti
Messenger
 0742 780 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
130 premii
12
41
51
8
17
1
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  5.00 (25 recenzii)
Experiență
8 evenimente verificate
6 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Cocani , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Local frumos, ring mare, personal amabil. Se poate organiza cununia civila si relioaga in aer, spatiul fiind mai mult decat generos. Localul este inconjurat de padure. Se poate organiza tot evenimentul in acelasi loc.
 Locaţie de nuntă
  Focsani, Vrancea
Ratingul meu acordat locaţiei
Salonul este mare, ringul este mare, staff-ul este foarte amabil.
 Locaţie de nuntă
  Saftica, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Local elegant, ring mare, personal amabil, suficiente locuri de parcare. Pentru fotografii care folosesc blitul pe aparat cu bounce, tavanul nu ajuta.
 Locaţie de nuntă
  Bolintin Vale, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Local elegant, ring de dans mare, staff respectuos. Curtea este o adevarata "gradina". Se poate organiza toata sedinta foto in curte, inclusiv cununia civila si religioasa. Exista suficiente locuri de parcare.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Sunt mai multe saloane, am avut eveniment doar in salonul din dreapta. Personalul este amabil. Locuri de parcare exista doar in spate. Sau pe stradutele laterale. Doar ringul este din parchet.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Am avut ocazia sa particip la primul eveniment organizat de Victoriei Ballroom. Salonul este mare, incapator, ringul este foarte aproape de scena, tavanul este cat de cat inalt, lumina se disperseaza bine. Ospatarii au fost foarte prompti, bine instruiti. Ringul este delimitat de covor si este de culoare neagra. Luminile de la formatie reflecta in ring. Mancarea de asemenea foarte buna. Totusi, am gasit 2 minusuri si anume:
1. Din pacate exista stalpi care "mananca" din ring. O hora mai mare nu se poate face pe rotund. Cateva mese sunt ascunse de stalpi.
2. Nu existau locuri de parcare in 2018. Avand in vedere ca Salonul se afla pe Calea Victoriei, atunci 4 masini au ocupat o banda. Eu am parcat cam la circa 500 metri si mi-am carat echipamentul.

Despre Adrian Scintei


Numele meu este Adrian si sunt sot si tatal unui baietel. Pasiunea pentru fotografie am avut-o de foarte mult timp, insa din 2017 am inceput sa particip ca fotograf la evenimente.
Nu sunt genul care sa alerg dupa un moment, ci mai degraba sa il astept. Tocmai de aceea am inceput sa iubesc nuntile, deoarece nicio nunta nu seamana cu alta, iar rezultatul va fi de fiecare data superb.
Sunt plin de energie, o trasnmit mai departe si ma asigur de fiecare data ca si oamenii din jurul meu se simt la fel.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro