Catalogul fotografilor
Adrian Scintei

Adrian Scintei

Fotograf
Înscris în catalog de 4 ani și o lună
Se deplasează din BUCURESTI, Bucuresti
Messenger
 0742 780 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
94 premii
4
22
45
6
16
1
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (23 recenzii)
Experiență
3 evenimente verificate
1 locație documentată

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Am avut ocazia sa particip la primul eveniment organizat de Victoriei Ballroom. Salonul este mare, incapator, ringul este foarte aproape de scena, tavanul este cat de cat inalt, lumina se disperseaza bine. Ospatarii au fost foarte prompti, bine instruiti. Ringul este delimitat de covor si este de culoare neagra. Luminile de la formatie reflecta in ring. Mancarea de asemenea foarte buna. Totusi, am gasit 2 minusuri si anume:
1. Din pacate exista stalpi care "mananca" din ring. O hora mai mare nu se poate face pe rotund. Cateva mese sunt ascunse de stalpi.
2. Nu existau locuri de parcare in 2018. Avand in vedere ca Salonul se afla pe Calea Victoriei, atunci 4 masini au ocupat o banda. Eu am parcat cam la circa 500 metri si mi-am carat echipamentul.

Despre Adrian Scintei


Numele meu este Adrian si sunt sot si tatal unui baietel. Pasiunea pentru fotografie am avut-o de foarte mult timp, insa din 2017 am inceput sa particip ca fotograf la evenimente.
Nu sunt genul care sa alerg dupa un moment, ci mai degraba sa il astept. Tocmai de aceea am inceput sa iubesc nuntile, deoarece nicio nunta nu seamana cu alta, iar rezultatul va fi de fiecare data superb.
Sunt plin de energie, o trasnmit mai departe si ma asigur de fiecare data ca si oamenii din jurul meu se simt la fel.