Catalogul fotografilor
Zamfirescu Anca Mihaela

ZAM Photography

Fotograf: Zamfirescu Anca Mihaela
Înscris în catalog de 4 ani și 10 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0743 408 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
15 premii
2
9
4
Apreciere clienți
1 testimonial verificat
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre ZAM Photography


Salut, eu sunt Mihaela, incantata sa te cunosc. Fiecare nunta pentru mine este unica si o tratez cu aceeasi mare emotie pe care am simtit-o de la primele evenimente, in continuare simt presiunea ca trebuie sa dau tot ce pot eu mai bun pentru amintirile de o viata ale acelor cupluri. Emotia si empatia pe care le simt ma apropie de miri si invitati si ma face un om de al lor, un prieten pentru cel putin o zi. De aici nu este drum lung pana la a-i putea fotografia pe mirii mei in varianta lor cea mai buna, naturala si jucausa. Iar fotografiile mele acest lucru arata: lacrimi de fericire, emotii ce ies prin toti porii, momente neasteptate si neregizate, toate specifice unui stil fotografic documentar.

Cand nu sunt la nunti sunt cu familia mea compusa din patru membri, un sot cunoscut pentru parul cret si amplu de Jimi Hendrix, un baietel capatanos de nici doi ani si un patruped blanos pe care il consideram cel mai bun catel din lume. Ei imi fac fiecare zi frumoasa si ma fac sa ma consider foarte norocoasa. Ca o persoana foarte familista, nuntile imi ofera bucuria si retrairea constanta a propriilor mele emotii fericite, iar toata aceasta energie se transmite inapoi catre miri, prin fotografiile mele.