Catalogul fotografilor
Stefania Cristina Irescu

Wedding Rumours

Fotograf: Stefania Cristina Irescu
Înscris în catalog de 3 ani și 10 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0723 277 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
7 premii
4
3
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
8 evenimente verificate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Wedding Rumours


Salut! Sunt Ștefania.
Absolventă a Școlii de Artă București, secțiunea Artă Fotografică, am descoperit fotografia de nuntă în urmă cu 6 ani, când am fost invitată la nunta unor prieteni, in calitate de fotograf. De atunci fotografia de nuntă face parte din viața mea. Proiectul meu de suflet, Wedding Rumours, se adresează mirilor romantici și boemi, care ar da oricând clasicul ballroom pe un garden-party relaxat. Ador ceremoniile în aer liber, relaxate, cu flori și atmosferă boemă și cu eleganță dată de minimalism și simplitate. Miresele mele iubesc naturalețea, adoră coafurile lejere, machiajul simplu și lasă vântul să se joace în părul lor.

Sunt foarte pasionată de ceea ce fac și mă bucur să trăiesc si să surprind emoțiile voastre. Stilul meu de lucru este extrem de natural și imi place să vă surprind pe voi, exact așa cum sunteți : îndrăgostiți, aiuriți și nebuni, în cea mai frumoasă zi din viață voastră. Încerc să intervin cât mai puțîn în desfășurarea evenimentului, surprinzând scenele și instantaneele în lumină naturala.

Ziua nunții se derulează în viteză, emoție cu emoție, stări frumoase de care voi vă bucurați, iar eu le surprind în imagini. Dacă doriți să ne cunoaștem, hai să stabilim o întâlnire, să povestim despre voi și nunta voastră și despre cum visați să se desfășoare.