Înapoi la căutarea mea
Eva și Sebi

Triff Studio

Fotograf: Eva și Sebi
Înscris în catalog de 2 ani și 2 luni
Se deplasează din Iasi
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0746 646 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
10 premii
1
9
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (80 recenzii)   16,392
  5.00 (6 recenzii)
Experiență
Nr. #4 în RO
52 evenimente verificate
10 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Clinceni, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie de vis pe care nu o poti uita usor, acest loc il putem numi "colt rupt din rai" . Personal este primitori si foarte prietenosi, mereu cu zambetul pe buze. Recomand aceasta locatie minunata care iti ofera o atmosfera de poveste.
 Locaţie de nuntă
  Maxut-Harlau, Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc uimitor, plin de istorie și atmosferă romantică! Camere confortabile și mâncare gustoasă, personal foarte prietenos și de ajutor. Grădina conacului este un locul potrivit pentru o sedință foto de nuntă. O experiență extraordinară!
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Sala de Congres este locația perfectă pentru evenimente. Oferă facilități tehnice ușor de adaptat la diverse evenimente, design elegant si curat. De asemenea, Grădina Palas și Palatul Culturii reprezintă un bonus pentru a crea o locatie de lux.
Eos
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Sunt incantat de acest loc minunat. A fost o plăcere sa fotografiez in acest restaurant, mâncare bună, piscină frumoasă. Totul a fost curat și proaspăt!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Servicii excelente, oameni minunați și mâncăruri gustoase. Locația este spațioasa și foarte elegantă, potrivită pentru un eveniment.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Loc minunat, mâncare bună, locație superbă! Un loc foarte bun pentru organizarea unei nunți.
Grădina localului este potrivită pentru sedințele foto.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Situat într-o zonă liniștită, acest hotel magnific vă oferă cea mai bună experiență, serviciile sunt de cea mai bună calitate, camere curate, cu tot ce aveți nevoie, terasă și oameni prietenoși și de ajutor. Recomandat cu drag acest loc elegant pentru organizarea evenimentelor.
 Locaţie de nuntă
  Piatra-Neamt, Neamt
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie frumoasa pentru organizarea unui eveniment (nunta, botez sau petrecere privata). Am ramas placut impresionat de aceasta locatie, personal amabil si atent.
 Locaţie de nuntă
  Lacu Rosu, Harghita
Ratingul meu acordat locaţiei
Totul a fost la superlativ. Restaurantul este amplasat intr-o zona de poveste. Personal foarte grijuliu si atent la nevoile clientilor, totul tinde spre lux. Un loc excelent pentru sesiunile foto de nunta. Recomand cu mare drag!
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Sofia Sky Lounge este o locatie eleganta pentru organizarea unei nunti. Din acest loc ai o vedere minunata asupra orasului, in timp ce te bucuri de atmosfera de petrecere.

Despre Triff Studio


Éva - fotograf

Să fiu fotograf de nuntă mi-a deschis ochii către momente importante ale vieții și să îmi oferă posibilitatea de a surprinde momente magice. Am locuit o perioadă în Ungaria de unde am învățat și acumulat experiență benefică. Am absolvit cursurile școlii de fotografie Fotoshkola din Moscova, Rusia. Prin experiența acumulată reușesc întotdeauna să găsesc locații inedite pentru ședințele foto. Am doi copii extraordinari, un soț (Costi) care mă iubește și mă înțelege și sunt binecuvântată să fac ce iubesc: fotografia.


Sebi - fotograf

Prietenii mă caracterizează ca fiind o persoană energică, dinamică și mereu cu zâmbetul pe buze. Am cateva sute de evenimente fotografiate și sunt implicat în proiecte independente de scurtmetraj și cinematografie. Am locuit o perioadă în Germania, am străbătut România în lung și în lat datorită meseriei mele. Știu cele mai frumoase locuri unde vă pot face fotografii, în mod inevitabil voi face fotografii frumoase cu voi. Scopul meu este să surprind prin fotografiile mele frumusețea, harul, puterea și bucuria oamenilor in cea mai frumoasa zi din vita lor!


Costi - videograf

Sunt absolvent al Colegiului Național de Artă "Octav Băncilă" din Iași. Am locuit o perioada in Ungaria si Londra unde am întâlnit oameni cu pasiuni comune  împărtășind experiente minunate. Am o familie frumoasă care mă sprijină și mă inspiră. Sunt pasionat de filmele de scurtmetraj și cinematografie, bicicleta si drumetii si nu in ultimul rand de familia mea :)


Lehel - videograf

Sunt videograf și expert în filmări aeriene. Mă concentrez pe momentele importante și plasez oamenii obișnuiți în situații care evidențiază importanța evenimentului. Sunt pasionat de gadget-uri și sunt la curent cu ultimele tendințe în domeniul videografiei. Sunt nerăbdător să ne cunoaștem!