Catalogul fotografilor
Roland Koromi

Roland Koromi

Fotograf
Înscris în catalog de 2 ani
Se deplasează din Arad
Messenger
 0720 650 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
22 premii
2
5
9
6
Apreciere clienți
1 testimonial verificat
Experiență
3 evenimente verificate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Roland Koromi


Salut eu sunt Roland Koromi din Arad și am ales să practic această meserie din dragoste pentru fotografie. Sunt o fire veselă căreia îi place să radă, să glumească și fac asta impreună cu voi, pentru că așa veți avea imagini superbe de la evenimentul vostru.
Ofer servicii premium de fotografie de eveniment.
Voi povesti în imagini una dintre cele mai importante zile din viața voastră, iar ceea ce iubesc cu adevărat este spontaneitatea. Povestea adevărată. Tu ești tu. Acolo se află frumusețea reală, așteptând să fie descoperită și documentată.
Iar acum, voi, cei care citiți, dacă iubiți momentele petrecute cu familia voastră, cu prietenii voștri, sunt al vostru, deoarece eu asta fac, adopt stilul fotojurnalistic, încerc să surprind șirul evenimentelor fără regizări, încerc să intervin cât mai puțîn în desfășurarea evenimentului.
La fiecare eveniment mă duc cu bună dispoziție și atitudine pozitivă. Sunt recunoscător că mi s-a dat șansa aceasta ca hobbyul meu să fie și meseria mea, ba chiar un stil de viață. În fiecare minut al fiecărui eveniment caut momentele unice, emoțiile, bucuria, plânsul, râsul, îmbrățisările, deoarece fiecare eveniment e unic și fiecare eveniment are magia lui datorită personajelor lui.
Mă străduiesc mereu să-i cunosc mai bine personajele principale ale evenimentelor și familiile/prietenii lor, astfel să nu mai aud și să experimentez frazele: ” Fiți atenți, e aici fotograful” în ziua evenimentului ci fraze că ”Ia uite ce fotografii frumoase avem despre noi” după predarea fotografiilor.
Trăiesc în România mai exact în Arad, dar sunt deschis să fotografiez oriunde.

Every love story is unique. We would be proud to capture yours 💕

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro