Catalogul fotografilor
Pletea Andrei Catalin

Pletea Andrei Fotograf

Fotograf: Pletea Andrei Catalin
Înscris în catalog de un an
Se deplasează din Râmnicu Sărat , Buzau
Messenger
 0763 482 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
2 premii
2
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (24 recenzii)   2,562
Experiență
8 evenimente verificate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Pletea Andrei Fotograf


Spre deosebire de alte persoane ma consider un om norocos deoarece am reusit sa-mi descopar talentul de a surprinde emotiile variate ale oamenilor in diferite cadre, sa-l transform intr-o pasiune, iar mai apoi intr-o munca zilnica realizata cu drag.

De mic, parintii m-au invatat frumosul artei si de aici s-a dezvoltat si pasiunea mea pentru fotografie. Mama mea, dedicata domeniului picturii, exprima intr-un mod diferit si unic emotiile. Astfel, acest lucru a reprezentat pentru mine frumosul ce se afla oriunde in lume, in forme si domenii variate.

Fiind incurajat si sustinut de parinti si de prieteni am hotarat sa-mi transform aceasta pasiune in profesie. Fiecare eveniment ofera o gama larga de emotii si exprima o poveste aparte. Deoarece sunt un fotograf tanar, cu experienta in domeniul artei foto, dar care mai are de invatat din momentele vietii de zi cu zi, am decis sa le impartasesc tuturor celor din jur viziunea mea asupra modului de a relata povesti frumoase, in care predomina iubirea.

Pentru mine, evenimentele reprezinta o portita prin care pot evada pentru câteva momente din cotidian. Așadar, sunt foarte atent la micile detalii pentru a trai clipa împreuna într-un mod de neuitat și pentru a va infatisa în cea mai buna lumina, caci odată cu scurgerea timpului tot ce ne vor ramane sunt amintirile redate prin fotografii.