Catalogul fotografilor
FOTOVIDEODJ

FOTOVIDEODJ

Fotograf
Înscris în catalog de 11 ani și 2 luni
Se deplasează din Bucuresti
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0721 833 *** vezi telefonul
Favorit



Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre FOTOVIDEODJ


De ce "FOTOVIDEODJ"...

Pentru ca la noi pe primul plan este calitatea, seriozitate si punctualitatea. FOTOVIDEODJ va va prezenta nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra in fotografii, imagini si sunet. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul filmarii, fotografierii si sonorizariii de nunta, putem afirma ca suntem bucurosi de fiecare moment petrecut alaturi de clientii nostrii.

Fiecare clipa inseamna pentru noi un pas in plus in atingerea excelentei in imaginatie, imaginatie ce spune povestea unica a celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Cand filmam sau fotografiem o nunta, scopul nostru este sa creem cadre frumoase, cadre care sa spuna o poveste de la inceput pana la sfarsit, de la pregatirea dinaintea nuntii si pana la dansul de dupa taierea tortului.

Echipa FOTOVIDEODJ va sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune "DA" pana la cele dupa taierea tortului. Nici un eveniment, fie nunta, botez, cununie sau petrecere nu este mic sau mare pentru noi, toate persoanele fiind tratate cu aceeasi seriozitate.

Toata aparatura din dotare este profesionala, de la camere video profesionale in format SD sau HD, proiectoare, steadycam-uri, aparate foto DSLR care nu au "probleme" in locuri inguste, lumini de studio, umbrele, softbox-uri, blende, boxe, statii de amplificare, console de mixaj, lumini inteligente, masini de fum, bule, lasser, pana la soft-urile avansate de editare care fac ca fotografiile sau filmul nuntii dumneavoastra sa arate impecabil.