Catalogul fotografilor
Oana & Codrin

OC PHOTOGRAPHY

Fotograf: Oana & Codrin
Înscris în catalog de 10 ani și 7 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0735 449 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Corbeanca, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie noua, inaugurata in 2018, perfecta pentru cei care vor o nunta altfel, in aer liber. Mancarea este de tip bufet suedez, deci nu va asteptati la fine dining, dar este extraordinar de bine gatita. Gradina este superba. Ceva probleme cu tantarii, in plin sezon.

Despre OC PHOTOGRAPHY


Suntem doi fotografi de nunta, sot si sotie. Iubim viata, zambim larg si vorbim mult. Credem in puterea dragostei si in oameni facuti unul pentru celalalt pentru ca noi insine simtim asta in fiecare zi a existentei noastre binecuvantate de Dumnezeu. Locuim in Bucuresti, dar evenimentele ne poarta pasii prin toata tara. Si ne place asta la nebunie; la fel de mult cum ne place sa fotografiem nunti. Stim ca pentru a putea surprinde momentele magice, emotiile, bucuria si distractia care insotesc un astfel de eveniment, un fotograf trebuie sa inteleaga si mai ales sa aprecieze unicitatea si semnificatia fiecarei povesti de dragoste, a fiecarui moment al zilei in parte. In calitate de fotografi de nunta, nu incetam niciodata sa fim uimiti si onorati de participarea la o astfel de sarbatoare a dragostei: uimiti de varietatea expresiva pe care o putem regasi la cei prezenti si onorati de privilegiul de a putea imortaliza clipele unice la care suntem martori. Mai multe detalii, sfaturi pentru organizarea nuntii si fotografii din portofoliul nostru puteti gasi pe pagina noastra web: https://ocphotography.ro

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro