Catalogul fotografilor
Nelutu Rosu

Nelutu Rosu

Fotograf
Înscris în catalog de 7 ani și 9 luni
Se deplasează din Arad

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0745 265 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
68 premii
6
28
24
3
7
Apreciere clienți
21 testimoniale verificate
  5.00 (106 recenzii)
Experiență
Nr. #9 în RO
197 evenimente verificate
18 locații documentate


Ziua nuntii + Album + Sedinta foto after wedding + cununie civila in alta zi + save the date + slideshow din fotografii cu fond muzical + stick cu cutie personalizata + galerie online
Fotografierea evenimentului in ziua nuntii, sedinta foto in ziua nuntii, cununie civila in ziua nuntii, petrecere + stick cu cutie personalizata + galerie online.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie placuta, aflata pe Strandul Neptun din Arad, personal placut si amabil, mancare buna si gustoasa, open bar, o locatie aerisita bine, ring de dans suficient!
 Locaţie de nuntă
  Vladimirescu, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O sala frumoasa, izolata de agitatie, servire exceptionala, mancare foarte buna, spatioasa, cu ring suficient pentru dans. Recomand pentru nunti mai mari, aprox 250-300 pers.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Un restaurant frumos si cochet, ideal pentru evenimente mici, mancare buna, servire ireprosabila si prajituri delicioase!
 Locaţie de nuntă
  Santana, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie de nunta in care fotografiez destul de des fiind din zona. Ii recomand oricand cu mare drag, mancarea este foarte buna, la friptura asezoneaza sosul in culoarea aleasa de miri pentru sala, mi se pare foarte tare, candy bar, pot spune ca in judetul Arad nu gasesti la fel de diversificat precum la Divine Events, prajiturile sunt aduse din TM si se aprovizioneaza toata noaptea candy barul, open bar, shot-uri si cocktail-uri la discretie, servire ireprosabila din partea personalului.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie de vis, au mai multe sali de nunti, spatiu verde cat doresti, am atasat cateva fotografii de la o nunta in aer liber, se pot orgraniza in fata castelului, avand ca back-up inauntru in castel. Mancare buna, servire buna, priveliste de vis.
 Locaţie de nuntă
  Ineu, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O sala ideala pentru evenimente mari, amenajata foarte frumos atat interior cat si exterior, cu spatiu verde si mese afara, cu ring mare de dans, mancare foarte buna si servire ireprosabila. Pot recomanda tuturor si sunt sigur ca nu vor fi dezamagiti.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie ideala pentru evenimente medii/mici, cu pozitionare foarte buna, pe malul raului Mures, avand o terasa frumoasa. Servire buna, personal amabil, mancare buna. Deasupra salii se pot caza invitatii la hotel, ideal pentru cei care au rude/prieteni din diferite parti.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie relativ noua in Arad, ideala pentru evenimente mici si mijlocii, servire buna, mancare buna, eleganta si stil.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie ideala pentru evenimente mici si medii, un restaurant bun, mancare gustoasa, servire foarte buna.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie accesibila in Arad, aproape de noua Catedrala, vis a vis Lacul, o locatie ideala pentru evenimente mici si mijlocii cu servire si mancare buna!
 Locaţie de nuntă
  Halmagel, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Un restaurant foarte frumos, departe de agitatie, respectand traditiile in ceea ce ofera servirea la masa, o locatie in care s-a investit foarte mult, ideala pentru nunti mari, cu spatiu verde, terasa, spatiu suficient de dans. Recomand pentru evenimente mari si foarte mari, chiar pana la 500 de persoane.
 Locaţie de nuntă
  Santana, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Un local frumos, servire buna, mancare gustoasa!
 Locaţie de nuntă
  Oppenheim, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Prima mea nunta in afara tarii am fotografiat-o in aceasta locatie apropiata de Mainz. Am ramas impresionat de faptul ca aici ideea de baza e socializarea si se serveste afara sampanie si cafea, bere la halba si vin la pahar pentru ca invitatii sa poata purta discutiile liber. intai se ia gustarea intr-un local, se serveste cafeaua si gustare dulce dupa care se muta invitatii in sala de vis a vis pentru petrecerea propriu zisa. Locatia poate oferi si locuri de cazare. Recomand cu drag celor ce au nunti mici in zona!
 Locaţie de nuntă
  Simand, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Un restaurant ideal pentru evenimente mici, mancare buna, servire ok, afara au o terasa de care pot profita invitatii cand e vreme frumoasa!
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie ideala pentru evenimente mai mici, un restaurant cochet, mancare buna, recomand!
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba, mai ales pe timp de vara cand poti sa te bucuri si de spatiul verde de afara, servire si mancare buna, prajituri super!
 Locaţie de nuntă
  Pancota, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie ideala pentru nuntile din zona Pancotei, servire si mancare foarte buna, personal amabil si intelegator, ring suficient de dans, o locatie buna pentru nuntile din imprejurimi. Open bar, shot-uri si cocktail-uri la discretie.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Salon Premiere este o locatie la marginea orasului unde beneficiezi de liniste si de micul spatiu verde de afara, cu o parcare extra suficienta, este o locatie ideala pentru nunti medii si mari, cu servire buna, mancare gustoasa si open bar.

Despre Nelutu Rosu


Ce să zic…
Sunt obișnuit să vorbesc despre mine prin imagini, nu în cuvinte. Prefer să apăs declanșatorul, mai mult decât tastele. Și cei ce mă cunosc știu asta.
Dar dacă ai ajuns aici ești în căutarea unui fotograf și poate că cele câteva lucruri importante pecare le am de zis ca să primesc încrederea ta, trebuie scrise.
Așadar…
”Atunci când am văzut toate pozele am rămas de-a dreptul fără cuvinte.... nu-mi venea sa cred câte s-au întâmplat la nunta mea� mă gândeam, oare va avea la ce sa facă poze, deoarece nici nu i s-a simțit prezența atunci când a surprins toate acele trăiri în fotografii... felicitări pentru profesionalismul de care dai dovadă, și mulțumim din suflet pentru amintirile pe care le putem păstra vii în mințile noastre, datorită fotografiilor tale.”
Încep cu unul dintre testimonialele celor ce au fost ca tine. Au căutat un fotograf de nuntă și m-au avut alături pe mine. Nu am căutat mult ca să găsesc aceste cuvinte. Poți să citești și alte voci, păreri și impresii în aceste testimoniale de pe pagina mea de Facebook: Nelutu Rosu Photographer
Acum…
Cuvintele de mai sus vorbesc despre pasiunea mea: fotografia documentară. Și despre cât de mult mă implic, mă dedic și ridic standardul eu pentru mine, ori de câte ori fotografiez. Din 2014, după orele la jobul în IT, zi și noapte am creat imagini, le-am recreat, am exersat.Lucrez în IT, dar evadez în fotografie, în culoare și în natură.
Cresc papagali, îngrijesc o livadă, construiesc imagini.
Sau …
Îngrijesc papagali, construiesc o livadă, cresc imagini…
Sau …invers?Pentru că cele 3 pasiuni arată cine sunt și mai arată ceva ce contează pentru tine:

- Am grijă

- Am deschidere

- Am instinct

- Am atenție la detaliu

Și acest ultim atribut, atenția, o să îți spun cum îl mai arăt: Printr-un cadru care încerc să îl iau la finalul fiecărui eveniment. O fotografie complexă, un WOW, pentru că este o provocare de tehnică, de încadrare perfectă, de imaginație, de exercițiu.

Ești aici …Pentru că vrei o poveste. A ta, a voastră. Și eu pot să ți-o aduc. Cu experiență din 2014, dezvoltare continuă prin workshopuri și conferințe anuale, investesc în mine și în tehnică.

Iar tu investești într-o colaborare ce îți va aduce fotografiile naturale, documentare, într-un stil fotojurnalistic, în care te vei regăsi.

Evenimentele pe care le fotografiez trebuie să mă lase:

- Epuizat

- Dar împăcat că am dat totul

Cred că fotografia reflectă cumva și fotograful care o vede, o concepe și părți din viața sa intră în cadre. La mine fotografiile cu părinți și bunici, contrastele tânăr-bătrân, început de viață - viață împlinită, se regăsesc în poveștile nunților.

Pentru că am fost crescut de bunici și văd totul printr-o lentilă melancolică, boemă, atentă și experimentată.

Evenimentele pe care le fotografiez trebuie ca pe VOI să vă lase:

- Încântați

- Și transportați în timp

Cred că fotografia de tip fotojurnalism surprinde cel mai bine emoțiile zilei. Vă văd naturali, nu regizez, pentru ca apoi să retrăiți momentele autentice.
FUN FACT: Cea mai interesantă rugăminte din cariera mea de fotograf a fost de la o mireasă ce iubea delicatețea trecutului. Inspirată de fotografiile vechi ale mamei și bunicii, fotografii alb negru, cu caracter parcă propriu, mi-a cerut ca tot ce le ofer în pachetul final editat să fie alb negru. Ca o celebrare a altor timpuri.
Putem lucra la acea imagine care va face bunici să plângă, părinți să simtă dor, și voi să retrăiți momentele unei zile importante.
Nu voi fotografia invitații la mese, în intimitate.Dar voi surprinde caracterul intim, impresionant, al actelor de dragoste și grijă, ca acela pe care îl prefer eu, personal. Reacțiile părinților și bunicilor când copiii pleacă de acasă.
Poți să ai încredere în mine, ei au avut. Miri mei, copii ce mi-au zâmbit la poză, familiile care au trăit momente la mine în studio.Și cei de mai jos mi-au dat încredere, prin premiile acordate.

Acum tu!
0745 265 384
Nelutu Rosu - Fotograf

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro