Catalogul cameramanilor

Lucian Sofronie

Cameraman
Înscris în catalog de 2 ani și 10 luni
Se deplasează din Pitesti, Arges
Messenger
 +407 514 *** vezi telefonul


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Lucian Sofronie


"Oamenii au uitat cum sa spuna o poveste. Povestile nu mai au un cuprins si un sfarsit, ele au doar un inceput care nu se opreste din a incepe." Fiecare zi este un nou inceput, cu noi provocari, si in fiecare zi ne incepem povestea noastra, a fiecaruia.

Consider ca este important sa te auto-depasesti, zi de zi, saptamana de saptamana, an de an, tocmai de aceea ma dedic 110% in ceea ce fac, si o fac cu pasiune! Da! Filmez din pasiune! Inca de mic am stiut ca locul meu este undeva in domeniul "Media", insa a durat putin pana l-am gasit. Am inceput sa produc muzica in anul 2007, insa stiam ca ceva lipseste (probabil era talentul). Primul contact cu o camera video a fost in 2009 cand mi-am filmat singur primul videoclip, iar atunci pot spune ca "s-a declansat microbul". Am fost autodidact, am urmarit tutoariale, si incercam sa pun in practica ceea ce invatam. Totusi, nu ma puteam dedica 100% pasiunii din cauza job-ului si a facultatii, iar usor usor pasiunea s-a stins. Inca mai urmaream tutoriale, insa doar pentru mine, nu mai aveam nici un plan sa urmez calea asta pe viitor. Au urmat interviuri, job-uri unde nu ma duceam deloc cu drag, iar zilele erau monotone.

In 2015 am avut primul contact cu videografia de eveniment, si a fost "dragoste la prima vedere". Am fost indeajuns de norocos sa fiu luat sub tutela unui videograf de top din tara, care mi-a permis sa "fur meserie" si care m-a ajutat sa cresc. Cand a venit momentul, am inceput sa lucrez pe cont propriu, increzator in bagajul meu de cunostinte, iar de atunci am fost alaturi de foarte multi oameni frumosi, in momentele lor speciale! Cumva, asta ma motiveaza sa dau tot ce pot, sa ma dedic in totalitate momentului, iar fericirea oamenilor este inspiratia de care am nevoie.

Cam atat despre mine, acum va invit la o cafea sa ne cunoastem, si, sa cream filmul momentelor speciale din viata voastra!