Înapoi la Locații

Padurile Regale

Locaţie de nuntă
Păreri de la 8 fotografi și 4 videografi
59 evenimente verificate
Padurile Regale este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Totul la superlativ!"
"Un tărâm de basm, amplasat în mijlocul civilizației urbane,
din preajma mult prea aglomeratului și gălăgiosului București.
Pădurile Regale
Confortul modern face aici casă bună cu liniștea deplină a pădurii, iar mirosul proaspăt al vegetației este decorul sublim al unei nunți în aer liber.

Indiferent de tematică aleasă pentru nuntă - clasică, romantică, vintage, rustica, ultra eleganță - decorul este perfect adaptabil, iar Pădurile Regale reprezintă în acest context o dovadă a trăiniciei acestui decor, ușor accesbil din orice zonă a Bucureștiului și plin de naturalețe! Recomand cu plăcere aceasta locatie
"
"Padurile regale, acest concept este creat de domnul Alin Caraman, patronul celor 3 corturi din Corbeanca. Cand spui Padurile Regale te astepti la eleganta, rafinament, servire impecabila, locatie superba, locatie in padure, wedding planneri, o multitudine de servicii s.a.m.d.
Este probabil una dintre locatiile in care totul se desfasoara impecabil pana la cel mai mic detaliu. Recomand cu incredere aceasta locatie.
"
"Locatie de vis. Ospatarii foarte atenti. Recomand!"
"Superba locatie!"
"Locație superbă pentru evenimente în natură! Pădurile Regale oferă un cadru de poveste, cu un interior impresionant, o grădină frumos decorată potrivită pentru cununii civile și religioase. Accesul facil și rapid completează farmecul locului. O adevărată oază de liniște și frumusețe, situată în apropierea aglomerației Bucureștiului. Locație fermecătoare în marginea pădurii, cu o terasă în inima naturii."
"O locatie superba pentru cei care vor ca evenimentul lor sa aibă loc în natura!"
"O locatie cu adevarat frumoasa! Am observat ca toata lumea s-a simtit bine. A fost un eveniment reusit din toate punctele de vedere."
"Recomand cu drag aceasta locatie pentru a va sarbatori iubirea! Interiorul are o atmosfera speciala si premium, diferita fata de orice alta locatie din jurul Bucurestiului. Exteriorul nu se lasa mai prejos. Le ofera acces invitatilor intr-un spatiu natural plini cu pomi si verdeata, unde se pot relaxa si socializa (daca dansul nu este pe placul lor) Am fotografiat aici o nunta care mi-a ramas la suflet. De asemenea, servirea a fost impecabila. Stiu ca servirea e impecabila, deoarece atunci cand exista lacune, ceilalti furnizori (nu invitatii) sunt cei care "sufera" primii."
"Este imposibil, ca fotograf, să nu îți placă tot ceea ce îți oferă Pădurile Regale: ai parte de un local superb, pereți înalți de sticlă, multe beculețe și o grădină extrem de frumos decorată unde pot avea loc atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Drumul de acces este usor și rapid, singurul lucru pe care noi l-am dori altfel ar fi tavanul. Fiind din catifea neagra, reflecta foarte greu lumina blițului. Dacă ar fi tot negru, dar lemn sau altceva, ar fi genial!"
"Faptul ca este situata la marginea padurii, o face sa fie alegerea multor cupluri iubitroare de natura si numai. Gradina din spate este ideala pentru sedinta foto cu mirii, iar in interior se regaseste un ring de dans imens. Un mare plus este parcarea generoasa."
"Un tărâm de basm, amplasat în mijlocul civilizației urbane,
din preajma mult prea aglomeratului și gălăgiosului București. Locatie frumoasa aflata in comuna Corbeanca judetul Ilfov . Locatia amplasata in marginea padurii . Locatia beneficiaza de o terasa in inima padurii !
"

Hartă

Padurile Regale
Pădurile Regale, Strada Cantonului, Corbeanca, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta