Catalogul fotografilor
Claudiu Stefan & Andreea

Lifetime Passion Photography

Fotograf: Claudiu Stefan & Andreea
Înscris în catalog de 5 ani și 4 luni
Se deplasează din Arad
Messenger
 0745 408 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
24 premii
1
4
12
7
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.Pachetul de nunta pe anul 2017, atat pentru 1 fotograf, cat si pentru 2 fotografi.
IMPORTANT - OFERTA FOTO 2017 2 FOTOGRAFI.jpg
IMPORTANT - OFERTA FOTO 2017 1 FOTOGRAF.jpg

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Lifetime Passion Photography


Suntem o echipa de fotografi profesionisti de nunta din Arad.
Claudiu si Andreea este numele nostru si venim in fata voastra cu amintiri vii care sa isi pastreze aceiasi vitalitate in timp....
Claudiu este absolvent de Jurnalistica iar ca stil abordeaza fotografia creativa si, bineinteles, genul sau preferat fiind fotojurnalismul de nunta.
Andreea este absolventa de Management si este fotograful 2 al Echipei noastre si, totodata, pe langa fotografia de nunta, se ocupa si cu partea organizatorica - contracte, treburile firmei si programarile evenimentelor.
Ca istoric, am inceput in aceasta breasla, a fotografilor de nunta, in anul 2011, cu cateva evenimente, urmand ca de la an la an, sa crestem, sa ne dezvoltam stilul si personalitatea ca fotografi. Ca tot vorbim de stil, acesta - la noi - este unul hibrid, de la fotojurnalism, la wedding fashion, creative photography si asa mai departe... avem la activ mai multe workshopuri de fotografie de nunta cu fotografi renumiti din Romania si din afara....

Cu siguranta vom mai reveni si cu alta ocazie sa completam acest profil, daca ne mai amintim cate ceva sau avem vreun gand catre voi! :)