Catalogul fotografilor
Stoian Marius

FotoStoian

Fotograf: Stoian Marius
Înscris în catalog de 10 ani și 6 luni
Se deplasează din Targoviste, Dambovita
Messenger
 0766 346 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
Nr. #5 în RO
289 premii
25
91
137
15
21
Apreciere clienți
11 testimoniale verificate
  5.00 (58 recenzii)
Experiență
23 evenimente verificate
2 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  West Sussex, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Cred ca este visul oricarei mirese acest castel.
Am avut parte de o experienta deosebita alaturi de oameni minunati intr-o atmosfera de basm. Fostul castel din epoca medievala este transformat intr-un hotel deosebit care pastreaza totusi atmosfera acelor vremi. Fiecare camera este diferita pastrand tema respectiva.
Recomand cu drag aceast locatie.
 Locaţie de nuntă
  Halchiu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Este o locatie deosebita...are un aer aparte. Faptul ca se pot organiza ceremoniile in aer liber este un plus. In curtea locatiei se poate face usor o sedinta foto reusita.

Despre FotoStoian


Suntem o echipa de profesionisti, entuziasti....”mereu la inceput”. De ce spun asta? Pentru ca desi anii au trecut iata, usor usor (de fapt mai repede decat am fi vrut), si am acumulat foarte multa experienta, ne regasim la fiecare sezon si la fiecare eveniment entuziasmul necesar pentru a incerca sa ne autodepasim. Ne place ceea ce facem, iubim ceea ce facem si speram sa transmitem asta de ficare data clientilor nostri. O facem cu drag si din inima in primul rand pentru noi...si credem ca daca ne-ati ales pe noi, iar noua ne place si ne implicam ca de fiecare data, cu siguranta o sa va placa si voua.
Suntem genul care au plecat de jos...de jos de tot si nu ne este jena de acest lucru...ba chiar ne mandrim cu asta, pentru ca am crescut de la an la an si de la un eveniment la altul si cu siguranta nu ne vom opri aici.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro