Catalogul fotografilor
Daniel Arnold

DA! Photography

Fotograf: Daniel Arnold
Înscris în catalog de un an și 4 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0745 779 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Mogosoaia, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Lectie de istorie in aer liber.

Daca sti cum sa o abordezi din punct de vedere fotografic, dupa parerea mea, este cea mai frumosa locatie pentru sedinte foto de nunta in aer liber, din Bucuresti si imprejurimi.

O bijuterie arhitecturala incarcata de istorie, in care mirii, cu ajutorul tau ca fotograf, realizeaza un arc peste timp saturat de frumos si foarte multa emotie.
 Locaţie şedinţă foto
  Comana, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomandat ca si locatie pentru sedinta foto in situatia in care, atat biserica cat si restaurantul sunt in zona.

Nu mi-a placut in schimb aglomeratia. In sezon plin, in cadre largi, este imposibil sa nu-i prinzi si pe altii. Cel putin pe Pasarela Dorintelor (podul cu lacate) trebuie sa astepti mult sa faci un cadru doar cu mirii, sau sa pui pe cineva din invitati sa blocheze capetele 5 minute...cu scuzele de rigoare...

In rest...sute de hectare de padure, balta Comana (considerata o mica Delta), manastirea Comana, parcul de aventuri cu o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi unde poti compune cadre foarte interesante

Am dat doar 3 stele doar pe motivul aglomeratiei, locatia fiind una foarte frumoasa.

Despre DA! Photography


A fi Fotograf De Nunta nu inseamna doar sa sti sa alegi combinatia perfecta intre aparat si obiectiv sau sa sti cum si cand sa apesi declansatorul.

A fi Fotograf De Nunta inseamna sa-ti cunosti mirii, sa sti povestea lor, sa interactionezi cu ei, sa le afli dorintele, visurile, realizarile sau dezamagirile

Atat fotografia de nunta cat si cea de botez nu pot fi realizate decat cu foarte multa pasiune. Fiecare nunta, fiecare botez, sunt unice, si datorita acestui fapt, fotograful nu poate pierde aceasta pasiune. De fiecare data cand ne luam aparatele de fotografiat, multumim pentru oportunitatea fantastica de a crea amintiri minunate pentru toata viata.

Fotografia este de departe cea mai frumoasa meserie din lume!