Sponsori

Bitdefender

Bitdefender
Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate pentru internet atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 400 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

Recent, Bitdefender a primit doua distinctii foarte importante in industria de securitate: "Editor's Choice" acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv "GoldAward" de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate. De asemenea, tehnologiile antivirus. Bitdefender s-au clasat pe primul loc in urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informatii despre gama de solutii antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. In plus, Bitdefender pune la dispozitia utilizatorilor sai blogul HOTforSecurity, un hub cu informatii despre lumea securitatii IT, discutii aprinse despre amenintarile informatice de pe retelele sociale si sfaturi de protectie impotriva aplicatiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

Photo Wedding Stories

Photo Wedding Stories
Photo Wedding Stories este o comunitate internationala de fotografi de nunta profesionisti. Fotografi care mai presus de toate, iubesc ceea ce fac, isi dezvolta tehnicile si afla noile tendinte participand la seminarii.
Adevarati profesionisti, care iti ofera serviciile in fiecare colt de pe aceasta planeta.

Photosetup.ro

Photosetup.ro
Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto pentru magazinele foto din Romania.

Alaturi de produsele de calitate, oferim solutii adaptate nevoilor fiecarui client in parte astfel incat, prin consultantii nostri de vanzari, avand o experienta bogata in domeniul foto, ne asiguram ca fiecare client va deveni multumit prin achizitia facuta.

Reprezentam in Romania inca din anul 1998, unii dintre cei mai importanti producatori de echipamente si accesorii foto.

Pro Foto 99

ProFoto99.ro
Profoto este locul de intalnire al fotografilor profesionisti. Aici gasesti toate materialele necesare pentru a transforma evenimentele pe care le fotografiati in povesti de neuitat.
Principala noastra activitate este productia de albume foto, dar ne mandrim si cu proiectele de fine-art, developare si print.
Iti punem la dispozitie o gama larga de albume fotografice cu finisaje deosebite, imagini printate pe hartie fotografica profesionala, legare manuala si preturi competitive.