Catalogul fotografilor
Branea Andrei

Branea Andrei

Fotograf
Înscris în catalog de 9 ani și 5 luni
Se deplasează din Arad
Messenger
 0727 845 *** vezi telefonul
FavoritPrezenta mea pe toata durata evenimentului , fara numar de fotografii !

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Branea Andrei


Niciodata nu vom stim ce ne rezerva ziua de maine de aceea sunt constient ca amintirile oamenilor stau in mainile noastre, a fotografilor.
Ceea ce este si mai placut in tot ce mi se intampla este faptul ca jumatatea mea cu care petrec cel mai mult timp, care ma întelege perfect, imi ofera tot sprijinul, sotia mea iubita, este si ea tot fotograf.
Impărtim aceleasi pasiuni iar asta ne face si mai uniti decat suntem. Numele ei este Bianca Unc si a devenit sotia mea in 14 Iulie 2017.
Trebuie sa recunosc ca in calitate de mire am simtit un amalgam de sentimente super tari si care imi doresc sa le simtă orice om macar o data in viata. Nu este nimic mai placut decat sa faci ceea ce iti place si sa o faci in doi, cu persoana iubita. De cele mai multe ori fotografiem nunti separat insa avem ocazii tot mai dese sa fotografiem impreuna. Suntem diferiți in ceea ce surprindem la evenimente insa tocmai asta ne completeaza perfect.
Noi doi suntem: #noidoisialenoastredouabuzemoi!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro