Catalogul fotografilor
Negoita Bogdan

Bogdan Negoita

Fotograf: Negoita Bogdan
Înscris în catalog de 8 ani și 8 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0736 366 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
25 premii
2
8
8
1
4
2
Apreciere clienți
7 testimoniale verificate
  4.80 (17 recenzii)
Experiență
55 evenimente verificate
7 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Cetatea Belogradcik , cunoscută și sub numele de Kaleto , este o cetate antică situată pe pantele nordice ale Munților Balcani, în apropierea orașului Belogradcik, aflat în nord-vestul Bulgariei, atrăgând împreună cu Stâncile de la Belogradcik fluxul principal de turiști în regiune.
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație moderna, foarte curata, cu piscina și oameni minunați!
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Mâncare foarte bună, personal prietenos și dornic să ajute. Uneori ospatari au fost coplesiti de situatie datorita numarului alocat de invitati /ospatar.Recomand!
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Personal extrem de atent, locația impecabila, mâncarea deosebit de gustoasa! Recomand cu toată încrederea!
 Locaţie de nuntă
  Rojiste, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Situat pe marginea unui lac in mijlocul padurii, restaurantul este o locatie ideala pentru un eveniment. Din punct de vedere al calitatilor serviciilor oferite acestea mai pot fi imbunatatite.
Nota 5 pentru locatie, 3 pentru serviciile oferite.
 Locaţie de nuntă
  Slatina, Olt
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc absolut special, proprietarul și bucătarul sunt geniali... Recomand
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurant situat pe marginea lacului de la Preajba. Personalul foarte amabil, servirea ireprosabila, meniurile foarte gustoase .

Despre Bogdan Negoita


Intotdeauna mi-a fost greu sa vorbesc despre mine… asa ca vom vorbi mai putin despre mine si mai mult despre fotografie ,pentru ca de fapt asta e cuvantul care ma defineste cel mai bine….Imi place sa fotografiez . Ma relaxeaza. Ma ajuta sa inteleg mai bine lumea din jurul meu ,ma ajuta sa simt mai bine emotiile si trairile oamenilor . Am fost pasionat de asta de cand ma stiu si de la un simplu hobby a devenit un stil de viata…e ca un microb si o data contactat nu mai poti scapa de el…creeaza asa… un fel de dependenta …. Cred ca viata e mai frumoasa cand o privesti prin obiectivul unui aparat foto. Am invatat mult si pot spune ca inca mai invat in fiecare zi.In meseria asta poti fi bun…dar niciodata cel mai bun si nici nu poti spune ca esti potrivit pentru oricine , pentru ca fotografia e ceva atat de subiectiv incat nu poti fi alegerea potrivita pentru toti. Pentru mine fotografia inseamna oameni ,sentimente,bucurie ,emotie, distractie ,agitatie, nebunie ,liniste, contraste si varietate, iar fotografia de nunta are cu siguranta cate un pic din fiecare. Fotografiile care nu-si vor pierde niciodata valoarea sunt momentele reale ,surpinse intr-un mod cat mai creativ…si asta incerc eu sa fac.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro