Catalogul fotografilor
Lungu Cornel Andrei

Andrei Lungu

Fotograf: Lungu Cornel Andrei
Înscris în catalog de 7 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0740 830 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (9 recenzii)
Experiență
11 evenimente verificate
1 locație documentată

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Slobozia de Sus, Arges
Ratingul meu acordat locaţiei
Rustic

Despre Andrei Lungu


Sunt Lungu Cornel Andrei,
un fotograf pasionat și dedicat cu o experiență de peste 5 ani în industria fotografică. Misiunea mea este să capturez momentele speciale și emoțiile autentice ale evenimentelor pentru a crea amintiri de neuitat pentru clienții mei.

Experiența Profesională:

Cu o carieră începută la vârsta de 30 de ani, am lucrat la o gamă variată de evenimente, de la nunți și botezuri la concerte și evenimente corporative. Am dezvoltat abilități deosebite în adaptarea la diversele atmosfere și cerințe ale evenimentelor, ceea ce m-a ajutat să ofer servicii de calitate superioară în fiecare situație.

Stil Fotografic:

Stilul meu fotografic se bazează pe abordarea de reportaj, permițând evenimentelor să se desfășoare natural și capturând momente autentice. Îmi place să mă implic în evenimente, să surprind expresii sincere și să creez imagini care spun o poveste.

Echipament Profesional:

Folosesc echipament de înaltă calitate pentru a asigura rezultate excepționale. Aparatul meu foto de top, obiectivele de calitate și tehnologia de ultimă oră pentru editare garantează că fiecare fotografie este perfectă.

Portofoliu Remarcabil:

Cu o colecție vastă de fotografii de evenimente, pot demonstra versatilitatea mea ca fotograf. De la portrete emoționale la cadre de acțiune și peisaje spectaculoase, portofoliul meu reflectă diversitatea evenimentelor la care am contribuit.

Clienți Satisfăcuți:

Am avut privilegiul de a lucra cu clienți excepționali de-a lungul carierei mele. Feedback-ul lor pozitiv și recomandările lor stau mărturie a faptului că am depășit mereu așteptările în ceea ce privește serviciile de fotografie.

Angajamentul pentru Detaliu:

Mă preocupă fiecare detaliu al procesului de fotografie. De la pre-producție și planificare până la editare și livrarea finală a imaginilor, mă asigur că fiecare pas este realizat cu cea mai mare grijă și atenție la calitate.

Contact:

Vă invit să luați legătura cu mine pentru a discuta despre cum pot contribui la frumoasele evenimente ale vieții dvs. Puteți să mă contactați prin intermediul site

Concluzie:

Cu o pasiune profundă pentru arta fotografiei și o experiență vastă în acoperirea evenimentelor, sunt dedicat să vă ajut să păstrați amintiri speciale prin intermediul imaginilor. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu dvs. și să aduc viață momentelor unice și semnificative ale vieții dvs. prin fotografiile mele.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro