Catalogul fotografilor
Andrei Cotarcea

Andrei Cotarcea Photographer

Fotograf: Andrei Cotarcea
Înscris în catalog de 3 ani și 8 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0727 700 *** vezi telefonul
Favorit

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Andrei Cotarcea Photographer


Hello! Eu sunt Andrei. Ma bucur ca vreti sa aflati mai multe despre mine si munca mea.

Vreau sa va spun cateva cuvinte despre ceea ce fac. Pot incepe prin a va spune ca sunt fotograf de nunta, dar mie imi place sa cred ca voi deveni, mai de graba prietenul vostru, in urma acestei colaborari.

Stilul care ma defineste pe mine in fotografia de eveniment imbina o abordare moderna cu o prezenta discreta pe tot parcursul evenimentului, dar care lasa loc de mici "intervenții" atunci cand e nevoie.

Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place sa vorbesc despre mine si nici talentat la scris nu sunt dar daca va ganditi sa petreceti una din cele mai importante zile din viata voastra alaturi de mine, ar fi foarte important sa ne cunoastem. Sunt pasionat de fotografie in general si de fotografia de eveniment in special si pe langă experiența pe care o am, pun foarte mare pasiune ca totul sa iasa foarte bine. Mi-am dorit dintotdeauna sa devin fotograf, iar aceasta pasiune pot spune ca m-a ajutat sa privesc lumea cu alti ochi. Imi plac oamenii, imi plac chipurile lor si mai ales imi place sa-i ajut sa retraiasca clipele minunate din viata lor prin fotografiile mele.

Contactati-ma pe email sau telefonic pentru a stabili o intalnire ce va deveni cu siguranta nu doar inceputul unei bune colaborari, ci chiar al unei frumoase prietenii.

https://andreicotarcea.ro